Szerintetek cuki a kutyám?
Figyelt kérdés
sokan azt mondják ,hogy fujj hülye dög,és nekem nagyon rosszul esik.. :'( (az utcán közeleg feléjük és igy reagálnak néhányan)
Itt van pár kép :
2011. febr. 13. 15:13
11/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyen kutyák, rossz tapasztalataim is vannak velük, de sosem "hülyedögözném" le őket az utcán, főleg nem a gazdájuk füle hallatára. Aki így tesz, az gyökér.
12/21 anonim válasza:
aranyos a kutya, de az az ember aki mellette fekszik nem túl szimpatikus
13/21 A kérdező kommentje:
milyen ember és hol? ja ha arra gondolsz amire én akkor az az apukám és igenis jó ember sose lopna csalna stb. úgy hogy légyszíves a kérdésre válaszolni...
2011. febr. 14. 16:52
14/21 anonim válasza:
a kérdésre válaszoltam, hogy aranyos a kutya.
Apukádat nem ismerem biztos jó ember nem is mondtam , hogy nem, csak azt hogy nem túl szimpatikus.
Egyébként a kutya aranyos :)
15/21 anonim válasza:
16/21 A kérdező kommentje:
oks,köszii nagyon cuki kutya :)
2011. febr. 15. 20:36
18/21 anonim válasza:
jajjj nagyon ariiiiii :D nekem is hasonló van....az enyém "kicsit" kancsal (:DDD ) és ezért nagyon is vicces ..meg prüszköl mint egy elefánt xdd......és mindenki azt mondja rá h de csunyaaa....ők nem látják benne a szépséget :))) én azért szeretem őt mert meg tud nevettetni és imdánivalóó!!!.....sztem a te kutyád is hasonló lehet ^^
19/21 A kérdező kommentje:
jajj linkelnél egy képet?:) biztos nagyon cuki *-* amúgy,igen.nagyon szeretem és megnevettet sokszor.:))
2012. febr. 20. 18:37
20/21 A kérdező kommentje:
jaa és ő is folyton prüszköl xdd.de hogy miért?!
2012. febr. 20. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!