Szerintetek cuki a kutyám?
Figyelt kérdés
sokan azt mondják ,hogy fujj hülye dög,és nekem nagyon rosszul esik.. :'( (az utcán közeleg feléjük és igy reagálnak néhányan)
Itt van pár kép :
2011. febr. 13. 15:13
1/21 anonim válasza:
Nyilván mindenkinek a saját kutyája a legszebb! Azokkal,akik szidják, ne is foglalkozz! Te csak sétálj nyugodtan a kutyáddal. A lehető legjobb társaságban vagy.
2/21 anonim válasza:
Minden kutya cuki egyébként.:)) A tiéd is! Nekem az az elvem hogy le hülye dögözhetni csak én hülye dögözhetem le a saját kutyámat. Aki a tiéddel teszi meg az a hülye dög.:D
3/21 A kérdező kommentje:
köszii
2011. febr. 13. 15:27
4/21 Ninna ♥ válasza:
Nagyon helyes kis kutyus, ne foglalkozz azokkal, akiknek nem tetszik. Nagyon helyes!
5/21 hunter_girl válasza:
Szerintem aranyos,aki hülye dögözi az bunkó vagy irigy hogy neki nem lehet ilyen kutyusa ^^
6/21 anonim válasza:
Szerintem cuki. Én nagy cica-kutya imádó vagyok. Szerintem az a kopaszcica is édike. Azt hittem h a kutyád is valami ráncos kis izéke lesz (hozzáteszem sztem akkor is cuki lenne) de semmi baj nincs vele. Édi ariii cukcsykah...:D:D:D
7/21 anonim válasza:
Nagyon édes, helyes kiskutya. A beszólókkal ne törődj!
8/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos!!! És különben is az a lényeg, hogy te nagyon szereted. :-)
9/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
Arik vagytok hogy ezt írtátok.ha már itt tartunk mutathattok ti is képeket a tiétekről :)
2011. febr. 13. 15:41
10/21 anonim válasza:
Nagyon cuki, aki meg le hülye dögözi az egy barom!!!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!