Melyik fajtát válasszam?
bichon bolognese ,bichon havanese , törpe spitz
kb mennyit esznek ezek a kutyusok?
melyiket válasszam?
melyik kennelt ajánlanád?
1. Általában a három kutyafajta kb. ugyanannyit eszik. Mivel kistestűek, elég nekik egyszer egy jó nagy zsákot (13,5 kg kb) megvenni a prémium minőségből (Acana, Orijen) és az akár több hónapig is elég lehet nekik. Ezek a legjobb tápok, nyugodt szívvel ajánlom. Én eddig Acanával etettem, de pár hete kipróbáltam újra az Orijent, és sokkal jobb a változás.
2. Ez sok mindentől függ. Ha a személyes véleményemet kérdezed, én biztosan a törpe spitz-et választanám, de ez a te döntésedtől függ. Naponta mennyi mozgást tudnál neki biztosítani, mert az sem mindegy. Ugyanis szerintem a spitz-eknek kicsit több mozgásra van szüksége, mint a bichonoknak.
3. Bolognese: [link]
Havanese: [link]
Törpe spitz: [link]
Nekem shih-tzu-m van. Egyátalán nem eszik sokat. A száraztápot kb 2-3 havonta kell vennem, addigra fogy el 1 kg. Mondjuk azt nem is szívesen eszi. Konzervet eszik, azt olyan 1,5 hetente veszem neki. Napi 2x eszik. (már 2 éves elmúlt)
Amíg kicsi volt addig Royal Canin anyatejalapú táppal etettem, napi 3x evett, azt sűrűbben kellett vennem, de az is max féléves koráig.
Ja, igen, bocsi, nem írtam le, hogy melyiket választanám.
Nekem a törpe spitz nagyon tetszik, úh én őt választanám :)
Nekem a havanese tetszik jobban.
Szerintem nem esznek sokat, de attól is függ, milyen minőségű eledelt adsz nekik. Az én amstaffom, jó nagyobb is, de egy pedigree minőségű tápból megeszik 40-50 dekét, míg a select goldból elég neki 30 deka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!