Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen szert ajánlotok? (Bőv....

Milyen szert ajánlotok? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
A havanese kutyusomnak szeretnék valami filcmentesítő spray-t. Vagy csomóoldót. Székesfehérváron lakok. Hol kaphatók ilyenek? Ti mit használtok a havanese szőréhez?
2011. febr. 12. 19:49
 1/2 Ninna ♥ ***** válasza:

Szerintem itt mindenképpen fogsz találni. Én tegnap voltam náluk, fésűt, sampont mindent bevásároltam, és nagyon kedvesek voltak, segítőkészek. Az áraik is jók, nekem legalábbis nem tűnik drágábbnak a többinél. Szerintem megéri felutaznod Székesfehérvárról Bp-re, hogy itt meg tudd nézni, akár a kutyusoddal együtt, szerintem szívesen látják őt is veled együtt! Itt az oldaluk: [link]

Vonatra szállsz a kutyáddal együtt, kicsit kiruccantok, és benéztek a Zanniba, és veszel valami spray-t ami neked kell. Én biztosan megtenném :)))

2011. febr. 12. 20:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Mi nem megyünk el Bp-re. A parkcenterben van?
2011. febr. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!