Hogy dolgozzam fel, hogy a kikutyamat elgazoltak? ) : ) :
Videken lakunk,nemreg hoztunk 2 kiskutyat, nagyon szerettuk mind a kettot, ha akartak a hazban voltak, ha akartak az udvarunkon, es egyszer az egyik kiszokott a kapu alatt egy resen, (valami macskat kergetett) es mikor jott visza , egy orult sofor elgazolta es helyben meghallt :(( :( :(
Ti hogy dolgoztatok fel?:( nem birom:(
ez a tegnap elott tortent, a masik kikutya jol van.
:((
:(((
Szerintem sírd ki magad és nagyon sokat legyél a másik kiskutyával! hidd el jobb lesz!:) Nekem a kiscicámmal volt hasonló :(
koszonom a valaszokat, jol esnek a vigasztalasok
:((:((
de miert ilyen erzeketlen egyes ember? ha akart volna megallt volna :(( nem ertem az elet rendjet :((
Sajnálom a történteket!
De ne haragudj, kissé nyers leszek.
Ti is hibásak vagytok részben abban, hogy a kutya kijutott az utcára.
Mi is vidéken lakunk, és olyan utcában ahol nagyon kevés és nagyon ritkán jár autó. Ám mégis mindenki úgy tartja az állatait, hogy ne tudjon kimenni.
Vidéken is kimondja a jogszabály hogy a kutyát csak pórázon lehet közterületre vinni, ill. házi állatot úgy kell tartani, hogy az nem juthasson ki az utcára.
Ettől függetlenül a sofőr lassíthatott volna, vagy megpróbálhatta volna kikerülni. A részéről ez bunkóság volt.
Remélem ez nektek is tanulság, és megpróbáljátok a kerítést olyanra varázsolni, hogy kutya biztos legyen.
Ne sértődj meg amit írtam, nem bántani akarlak.
Idővel kevésbé fog fájni a kutya elvesztése, de amelyik megmaradt, most már legalább Ő rá vigyázz nagyon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!