Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek a yorkik szerintetek...

Ezek a yorkik szerintetek fajtiszták? Nem keverékek?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Csak a véleményeteket szeretném tudni,hogy ezek fajtiszták-e szerintetek vagy sem ? Egy óra múlva lehet menni őket megnézni,szóval előtte szeretném a véleményeteket is meghallgatni

2011. febr. 9. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fehér folt van a szőrén? Mert ha igen, akkor tuti, hogy nem fajtatiszták.
2011. febr. 9. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem látható a különbség ...

2011. febr. 9. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Én tenyésztőtől vettem a yorkim, és hát őszintén- nekem nem így nézett ki kéthónaposan. Mert ugye csak akkor hozol el egy kölyköt ha már VAN 8 hetes! Nekem nem-igen tűnik fajtatisztának. De egyszerű! Mennyibe kerül illetve megtekinthetők a szülők valamint kapsz hozzá törzskönyvet! Mindenképp kérd le a szűrési papirokat, hogy a saját szemeddel megnézhesd!
2011. febr. 9. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Írd már meg, hogy mennyibe kerülnek! Mostmár kíváncsi lettem én is.

Bár én nem vagyok yorkis, de szerintem sem fajtatiszták. Illetve szaporítótól "jobbat" úgysem nagyon kapsz.

Én biztos nem adnék értük több tízezret, akkor már kicsit drágábban tényleg fajtatisztát vennék. Viszont, ha nincs annyi pénz, vagy igény rá, elhoznám, mert aranyosak, szépek, de sokért nem, mert az átverés. Akkor inkább fajtamentők.

2011. febr. 9. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!