Nekem van egy sicu kutyus most lesz 2 éves és most észrevettem hogy felfelé nézegett es néha ugy csinál mintha egy legyet akkarna bekapni na ez nem tart nála sokáig. Mi lehet ennek az Oka?
Figyelt kérdés
Nézegettem az epilepsziárol szolo dolgokat de nem paszol egyik se és megmondom öszintén , hogy eléggé nyugtalanit a dolog.nagyon örülnék ha valaki irna valami megnyugtatott.Üdvözlet Eva2009. febr. 9. 16:24
1/5 anonim válasza:
ne félj semmi baj biztos a szőre zavarja ,ha kell a szeme körül és a szájánál vágjátok le.nekünk is shi-tzu van.
3/5 A kérdező kommentje:
Hasznosnak nem de humorosnak....lehetséges...
2009. febr. 10. 08:26
4/5 anonim válasza:
Bármi olyasmit tapasztalsz ami nyugtalanít, fordulj állatorvoshoz.
Egy számítógépen keresztül sohasem elfogadható tanács az hogy nyugodj meg biztosan semmi baj! Még egy állatorvostól sem, nehogy egy laikustól! Minden diagnózis alapja a fizikai vizsgálat!
Inkább menj fölöslegesen az orvoshoz!
5/5 anonim válasza:
szia nekünk is sicunk van lehet hogy a szöre zavarja és lhet hogy lát valami ételt maga előttt vayg valami nekünk is szokta mikor eszünk és után azt csinálja és sztem teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!