Alufóliát rágcsált a kutyám, azt hiszem, max. Picit nyelhetett le, mert észrevettem, lehet baja tőle? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rémlik régről, hogy gyerekkorunkban mindig azt mondták, vakbél-gyulladásunk lesz tőle.
Azt hiszem, egyből észrevettem, de nem tudom, korábban is már nála volt-e, sajnos lehet, mert aludtam.
Kis majom, kikukázta, vagy nem tudom.
2010. okt. 28. 19:41
1/8 anonim válasza:
Viszont fogod látni,vagy elöl,vagy hátul.Inkább hátul.
2/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lessz tölle mert,,tudod a kutyák mindent a szájukba vesznek, meg mindent megesznek az utcán is a földről szoval sztm nem lessz semmi baja de ha viszed állat orvoshoz azért kérdezt meg!!!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem.
Olvasom rémeket, hogy a belében ragad, és ki kell műteni, meg a vakbél...akkor ez kacsa valószínűleg?
2010. okt. 28. 19:49
4/8 anonim válasza:
Ha,ez igaz lenne,akkor kutyánk már nem élne.Profi kukázó.
5/8 A kérdező kommentje:
Tényleg? :) Na, akkor nem csak a miénk...
Pedig gondolom a tiétek sem nélkülözik. :P
Ő is evett már alufóliát? :)
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 28. 19:54
6/8 anonim válasza:
Figyeld!
Ha kijön hátul, észreveszed. Ha elöl, azt is, bár ennek kisebb a lehetősége. Ha a kutya megváltozik, nem eszik, miegymás, doki!
7/8 anonim válasza:
Feje állandóan a szemetesben van.Imádja a hasát.
8/8 anonim válasza:
Igen evett már.Sajnos, ez a rosszszokása megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!