Egy kisebb füves területen játszottunk kutyáinkkal, amikor egyszer csak észrevettem, hogy kutyám lábából csöpög a vér, másik kutya meg sántikál. Többi lent!?
Jaj szegénykék :(
Amúgy én a helyedben kimennék és nagyon alaposan átnézném azt a helyet! Ki az a szívtelen barom aki ilyet tesz?!?!?! Simán fel lehetne jelenteni, csak sajnos a rendőrségen nem hiszem, hogy ilyennel foglalkoznának...ha meg nem volt kint tábla, hogy nem lehet ott kutyázni, akkor senkinek semmi joga akármit is kiszórni, hogy ezzel sérülést okozzon az állatoknak!
Na ja..:/
De reméljük nem lesz semmi komolyabb bajuk,de ha legközelebb kimegyünk,átnézzük majd hogy véletlenül se legyen semmi baj.:)
Amúgy ha tényleg kiszórtak valamit,akkor az elég nagy szívtelenség lenne..Az ilyen emberek bele se gondolnak hogy milyen érzés ha valamelyik állatnak nagyobb baja lesz..Volt aki mérget rakott ki hogy a kutya megegye..:/
Szegény kutyik! Lehet, hogy egy törött sörösüvegbe léptek bele, egyszer én pont így jártam a Gellért-hegyen: számháborúztunk (nem tegnap volt, hanem úgy 30 éve :=) ) és a játék hevében egy bokor tövében beleléptem egy eldobott, törött üvegbe. A cipőn keresztül is úgy széthasította a talpamat, hogy a sebészeten kötöttünk ki. A lábamban nem maradt szilánk, csak elvágta a lábamat, de nem tört bele. Előfordulhat ez egy kutyával is, főleg, mivel ők nem hordanak cipőt.
Én ilyesmire gyanakodnék, remélem, nem olyan szemetek még az emberek hogy szándékosan kiszórjanak valamit, hogy szegény kutyák tappancsa megsérüljön.
mindenképpen nézdd meg a sebet, fertőtlenítsd le, betadinnal, ha nagy felületű a vágás, akkor össze is kell varrni. ha kicsi, akkor kötést kell tenni a lábára, és naponta cserélni rajta.
nem viccből mondom, az én kutyám tappancsát keresztbe elvágta egy törött porcelántányér, amit kiszórtak a fűbe...
ömlött belőle a vér...
mi rohantunk az állatorvoshoz.
muszáj komolyan venni, mert azon jár, bármilyen baci belemehet!
sajnos ilyenek az emberek. nem törődnek vele... elszórják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!