Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ja beszóltak, mert arra...

Ja beszóltak, mert arra voltam a kutyámmal sétálni, akkor arra ne menjek többet?

Figyelt kérdés

Sétáltattam a kutyámat, és nem ám úgy sétáltatni, hogy megyek lassan mint aki direkt ugattatja más kutyáit, hanem gyors léptekkel. Csak arra megy az utca egy réthez. És beszóltak, mert ugatott a nő kis ölebje, hogy Mit hozod erre a kutyádat, ugatja az enyém!!!

Én nem szóltam vissza, bár nagyon nehezemre esett.

Ezek után mit tegyek? Ne menjek arra? Mit csinálnának, ha igen? Lelövi a kutyám, vagy ilyenkor ezek csak a szájukat jártatják?

2011. febr. 6. 16:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Amúgy meg az én kutyáim is örjöngenek ha kutyát látnak. Pedig dolgoznak. Napi szinten jönnek mennek tömegközlekedve. Itthon ugyan szobában vannak, de amikor ki vannak engedve ( séta után vagy elött ) az udvarra, vagy amikor a telepen vannak, akkor fékezhetetlen vadállatok.

Na de egy kutyának az a dolga. Ha ez zavar valakit, akkor nem kell falun lakni. Ha zavarja a kutya ugatás, akkor a kakas kukorékolás is kell hogy zavarja.

Na az ilyen ember menjen a városba lakni. Majd ott talál mást ami zavarja. ( autó, éjjelidiszkóbólhazafeléjövetközbeniordibálás stb. )

2011. febr. 15. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!