Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ja beszóltak, mert arra...

Ja beszóltak, mert arra voltam a kutyámmal sétálni, akkor arra ne menjek többet?

Figyelt kérdés

Sétáltattam a kutyámat, és nem ám úgy sétáltatni, hogy megyek lassan mint aki direkt ugattatja más kutyáit, hanem gyors léptekkel. Csak arra megy az utca egy réthez. És beszóltak, mert ugatott a nő kis ölebje, hogy Mit hozod erre a kutyádat, ugatja az enyém!!!

Én nem szóltam vissza, bár nagyon nehezemre esett.

Ezek után mit tegyek? Ne menjek arra? Mit csinálnának, ha igen? Lelövi a kutyám, vagy ilyenkor ezek csak a szájukat jártatják?

2011. febr. 6. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nyaralni voltunk és egy kedves barátnőmre bíztam a kutyust hogy sétáltassa, a szomszédasszony az utcavégén szólt be, hogy MIÉRT KELL ERRE HOZNI A DÖGÖT SÉTÁLNI"...

Biztos zavarta ahogy az Ő Romeo-ja veszett kutya módjára tombol a kerítés mögött... mert a nagyasszony nem vitte ki életébe sem a kis blökit. -.-

2011. febr. 7. 20:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy pit szukám van,és ezek a dolgok mindennaposak nálunk:)én már kakkantok rájuk,ugyan arra viszem,hiszen ha Ő is arra van a kutyájával,akkor biztosan semmi nem tiltja,hogy te is arra sétálj,hiszen közterületen vagyunk,nem az Ő magánterületén!

lelőn úgysem fogja,azért börtön jár,de úgy járhatsz mint én...Sétáltunk le a Tisza partra fürdeni,de ehhez elkerülhetetlen az a kis utca.Az öregasszonyok,kint szoktak ülni a kapuba,kutyájukkal az ölükbe,hiszen Ők a jó gazdik... Egyszer csak mint egy veszett fenevad az 5 kilós kiskutya őrjöngeni kezdett,de úgy,hogy a pitem dermedt csendben nézte,hogy ennek mi baja...az öregasszony meg elkezdett sipákolni,hogy direkt bosszantom a kutyáját minden nap azzal,hogy erre jövünk.Mondom neki,elnézést,de ez az egy út vezet a Tiszához,ez Őt nem érdekli,rohadjak meg a fenevadammal együtt,mert ez egy gyilkos kutya,de most megkapom.Erre a nagyon okos nénike,elengedte a kutyáját,miközben mi mentünk tovább,és a drága öleb,teljes gázzal belemart a kutyám oldalába,de látni kellett volna.Na az én "idegbeteg-gyilkos" kutyám eközben csak állt,és várta,hogy valaki leszed róla a kutyát,aki gusztustalan erővel kapaszkodott bele,de úgy,hogy szó szerint a pincsinek a lába nem ért a földhöz,de egyik sem.Megfordítottam a kutyámat,odakullogtunk a nyanyához,mondtam neki szedje már le a kutyáját,erre kajánul vigyorogni kezdett,hogy jól megmutatta a kutyája nekünk.Mondtam neki,nagy szerencséje van,hogy a kutyám intelligens,mert szőrnem maradt volna a kutyájából,ha olyan lenne,mint amilyennek jellemezte.Erre elkezdte leszedni a kutyáját,akii szuper intelligens,ezt menet közben többször hangoztatta,a széktársa,meg együtt érzően helyeselt vele,és lám a szuper intelligens kutya,ahogy a gazdi hozzáért elengedte a kutyámat,és megharapta a gazdit!:) Azt hiszem neked mint kutyatartónak nem kell ezt elmesélnem ez minek a jele.Mondtam is neki,köszönöm,hogy leszedte,nyugodtan üljön csak le a székre,a kutyát vegye az ölébe,és simogassa tovább!!!!

Szóval azért erre vigyázz,bár nem tudom neked milyen fajtájú a kutyád?!

2011. febr. 13. 14:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Figyelj ha annyira zavarja akkor menjen ő más ehlyen egyépként sincs joga megmondani egy idegennek hogy merre vidd a kutyádat :)
2011. febr. 13. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:

Bár írtad hogy nem vagy a szavak embere, de mégis csak egyszer kéne szembe állni az illetővel.

Megmondod szépen neki hogy ez közterület, ha nem tetszik neki, akkor hívja ki a rendőrséget. Vagy pedig most azonnal Te hívod, mert zaklat téged ( ezzel egy időben már elő is kapod a telefont ).

Hidd el hogy be fogja húzni a fülét farkát az illető.

Amúgy hasonló képpen jártam már így én is mint a pites gazdi. Csak nekem 50kg a kutyám, és egészen addig barátkozik a kan kutyám a másikkal amíg az bele nem csíp.

Viszont ha bántják, akkor Ő kegyetlenül megtorolja.

Így amikor az egyik házból kiengedte a fickó a keverékjét, és belekapott kutyámba, hát felkapta a nyakánál fogva a keveréket, és rázta mint a rongyot.

Igazából nem sérült meg a kicsi se, de többször soha életébe nem rontott a kutyámnak mégegyszer.

A mai napig ha esetleg kint van a keverék, és arra megyünk, akkor gyorsan berohan az udvarukra. És azóta hogy beolvastam az ürgének, azóta nem csesztet.

2011. febr. 13. 15:55
 15/21 xnorkax ***** válasza:
Előttem már mindenki leírta, mit kéne tenned. Nem kell vitázni, egy egyszerű mondat és kész. :) Nekem is sokszor beszóltak már... Egyszer, mikor a réten sétáltattam a kutyámat póráz nélkül arra jött egy nő meg a lánya a goldenjükkel szintén póráz nélkül. A kutyám közepes termetű menhelyi keverék, nem mondom, hogy kifejezetten az a szépség, de eléggé bántott, amit a fejemhez vágott az a nő. Ilyet szól: vigyem innen a dögömet, Johnny (a golden) nem játszik ilyen ocsmány korcsokkal. Közben Johnnyka ránk se bagózott, kb. 100 méterre elment a gazdáitól. Én csak annyit mondtam a nőnek: lehet, hogy az én kutyám "korcs", de vagy hatszor engedelmesebb, mint a magáé. Ilyenkor le kell őket szerelni, nem kell vitatkozni, de nem is szabad hagyni magad. : )
2011. febr. 13. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Jajj az ilyen emberektől feláll a szőr a hátamon!

Soha nem értettem meg miért nézik le a keveréket, vagy a keverék kutyások a fajtatisztát.

2011. febr. 13. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Úgy utálom az ilyen embereket.. és az a vicces hogy valószínűleg az ő ölebje előbb támadott volna rá a te kutyádra mint fordítva, mert az ilyenek mindent megengednek a kutyájuknak, és elég rendesen el vannak kapatva.. menj nyugodtan arra, ezek általában csak a szájukat jártatják, ha meg valamit csinál a kutyáddal irány a bíróság! nyugodtan mond meg az ilyen embereknek, hogy hölgyem/uram, az Ön kutyája az aki "provokálja" az enyémet. azt pedig gondolatban hozzá teheted, hogy menjél melegebb éghajlatra...
2011. febr. 13. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:

merre laktok?

én egyszerüen egyböl rávágtam volna hogy még jó hogy ugat mert kutya,nem macska hogy nyávogjon :S

2011. febr. 13. 19:36
 19/21 anonim válasza:
húú nekem is volt már ilyen hogy beoltottak mer arra viszem a kutyát dehát ez van nem tiltja a törvény hogy arra mennyek:D meg egyszer ott fenyegetett egy csávó a nagy rotival, mondom úgy nagy a szád hogy ottvan meletted az a 80 kilós dög, meg aztán az enyémre uszította de ahelyett hogy megtámadta volna csak szaglászni kezdte:D meg aztán már majdnem egymásra másztak :DD xDD én meg csak röhögtem:D
2011. febr. 13. 20:46
 20/21 xnorkax ***** válasza:
szánalmasak az ilyen emberek. :/ zavarja a lelki nyugalmukat, ha ugat a kutya? általában ezek azért őrjöngenek annyira, mert sosem tették ki a lábukat a 20 négyzetméteres kertből... -.-"
2011. febr. 14. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!