Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most ne bűntessetek le harci...

Most ne bűntessetek le harci kutyások: hogyan döntöttétek el, hogy Amstaff, Pitbull, vagy Staffordshire terriert választotok, amikor olyan hasonlóak? Talám még a Cane corsot, is ide sorolhatnám. Egy kicsit hasonlít rájuk.

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én sem értem, miért támadtok le, mikor azzal kezdtem a kérdést! Egy szóval nem mondtam, hogy kutyát akarok, főleg, hogy az említett fajtákból. Nem tudtok olvasni? Egyébként vizslás vagyok. Csupán néhány hozzáértő ember véleményét kértem, és hogy avassanak be a fajták közti különbségekre.Nyilván azért néz be erre az oldalra az ember, mert a kérdéses témában nem tájékozott. Ha az lennék, nem is látogatnám a gy. k.-t! Aki ennek szellemében válaszolt, annak köszönöm, az olvasni nem tudóknak, meg írniuk sem kéne!

Tegyétek már fel magatoknak a kérdést, hogy mire való ez az oldal, ha kérdezni sem lehet?

2011. febr. 5. 12:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem rá, mert ilyen leírást konkrétan sehol nem találni, ahol az említett fajták közti különbségekről van szó. Gondoltam egy hozzáértő ezt jól eltudná nekem magyarázni. Köszönöm a normális válaszokat.
2011. febr. 5. 12:45
 13/16 Platypus ***** válasza:
2011. febr. 5. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg inkább te tanulj meg írni!

Már bocs, de ez mi: "Most ne bűntessetek le"

Én ilyen kifejezést nem ismerek...

Én sem értek ezekhez a kutyákhoz, de a fajták neveit azért még én is tudom..

2011. febr. 5. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Az aki nem olyan választ írt,amit hallani akar a kérdező annak is irt egy kedves kis levelet vagy csak engem fáraszt hülyeségekkel?

Ja és kedves kedves kérdező te vagy az idióta!:S

1. jó lenne meg tanulni írni:"Most ne bűntessetek le harci kutyások" ez a te szókincsedben mit jelent?

2. Akkor mit foglalkozol azzal hogy döntötték el milyen kutyát tartsanak?És annyira bírom értékelni hogy tudatlan hülye emberek akik le harci kutyázzák az ilyen fajta kutyákat. Minden kutya olyan amilyennek nevelik.

Egy Amstaff gazdi!

2011. febr. 5. 15:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha nem ismeritek a helyi szlenget, arról én nem tehetek, ti begyöpösödött agyú okoskodók!

A harci kutya meg nem feltétlenül negatív jelző. Az, aminek hallani akarod! A ti válaszotokra nem voltam kíváncsi! Látjátok, aki akarta, az megértette a kérdést, és normálisan felelt is rá. Ti meg menjetek egy olyan oldalra, ahol szidni lehet a másikat, mert a gy. k nem az!

2011. febr. 7. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!