Vidéken tényleg kegyetlenül tartják, a kutyát az emberek?
Az ételért márpedig meg kell dolgozni! Falun, városon, mindegy! Pl. meg kell várnia, hogy engedélyezzem. vagy nem kaphatja ki a kezemből, úgy, hogy az ujjamat is bekapja.
Aki nem ért egyet, az meg se szólaljon, mert nem ért a kutyákhoz. Ezt kellene megérteni, hogy attól hogy egy kutya felé komoly elvárások vannak, azt nem veszi személyes sértésnek.
Amit néhány dilettáns állatkínzásnak gondol, az a kutyának egy egészséges állapot.
- egy pesti, aki szerencsére vidéken nőtt fel és ért a kutyákhoz-
Eddig mindenki,akvel kutyázás közben találkoztam,elsőként azt kérdezte,mikor lesz eladó kiskutya.Mondtam,hogy soha,mivel ivartalaníttatva van.
Erre mindenki látványosan elkezdte sajnálni a kutyát,hogy micsoda állatkínzás az.
Ugyanazok,akik közül soknak méteres láncra vert kutyája van.
12:05-nek.
Persze, nem a Marsról jöttem.
Ha jobban megnézed a Magyarország térképét, akkor nyilván látod, hogy Budapest mekkora helyet foglal el.
A többi mind vidék, meg kisebb nagyobb város, tanya....stb.
Ezért van a viszonyítási alap.
Én is laktam vidéken, vasvillával meg is kergettek az utcán azért mert a két kutyámmal kimentem az utcára sétálni.A kutyáim pórázon voltak.
Tudod miért kergettek meg?:
Azért, mert az ő kutyájuk ugatta az én kutyáimat és ez zavarta.
Arról már nem is beszélve, hogy a falunak a szántóföldjén egy szuka kutya tetemét találtam, és az oldalába egy kapát beleállítva.
Tudod miért ölték meg?
Azért mert az egyik háznál a csirkéket lopta.
Nem mondom, hogy Budapesten nem fordul elő hasonló eset, de az arányok vidéken magasabbak.
Nem tudom mi számít vidéknek. Én kisvárosban élek. A Magyar Vizslám olyan sanyarú sorsú hogy kertes házban lakunk, szigetelt kutyaháza van megtömve szalmával, Rendszeresen viszem sétálni a két házzal arrébb lévő erdőbe SZABADON. Valamint a városba is bejárunk hogy az ingereket is szokja (újra és újra).
Rendszeresen etetem KUTYATÁPPAL.
Sőt még a KÖTELEZŐ oltásokat is megkapja szerencsétlen.
:)
AKI MEG ÚGY VISELKEDIK EGY ÁLLATTAL AZT ÉN KÍNOZNÁM MEG, NÉZŐKÖZÖNSÉG ELŐTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!