Vidéken tényleg kegyetlenül tartják, a kutyát az emberek?
kérdező!
ha te elhiszed azt, amit leírtál, akkor nagyon sötét vagy
Tudok példát mondani mindkettőre.Apósomék vidéken élnek van egy kutyájuk ami 13 éve van náluk és attól a perctől, hogy odakerült láncon van.Kb 2 méteres lánc, soha meg nem simogatták, oda se mentek hozzá, el nem engedték, el nem vitték sétálni, annyi, h este kiviszik neki a maradékot.Mindezt 13 éve teszik.Szerintem szerencsétlen állat már ha elengednék sem tudna mit kezdeni.Az ilyen embernek esküszöm egy aranyhalat sem adnék.Gusztustalan.
A másik véglet a bátyám.vidéken él ő is, neki dobermannja van, mivel lakótelepen laknak lakásban.De napi 3-4 órát sétáltatják, futtatják, ápolják, saját ágya van, jó minőségű kutyaeledellel és vitaminnal etetik, rendszeresen viszik állatorvoshoz, stb.Egy gyerekkel nem foglalkozik más ennyit.Testvérem rendőr, ahhoz van a kutya kiképezve.
Mikor vidéken éltem nekünk boxerunk volt, hatalmas kertben szabadon de volt persze egy nagy kenel is neki, ha olyan volt h pár órára be kellett zárni valamiért.Természetesen mi is maximálisan mindent megadtunk neki.
Te normális vagy? Mi köze ennek ahhoz, hogy ki hol lakik?
Hány városi állatkínzásról meséljek? Jézusom...!
Látod, egyáltalán, hogy mit kérdeztél?! Ez kb olyan, mint ha azt kérdeznéd, hogy akik pl. 30.000 főnél kisebb lélekszámú településen laknak, jobban szeretik e a kék színt?
Hát engem is ez érdekelne... hogy mi köze van ehhez?
Itt írták páran az oldalon, hogy vidéken így mennek a dolgok...
Nem! Magyarországon mennek így a dolgok.
Mindegy, hogy főváros, vagy más város, vagy falu, vagy tanya. Mindenhol vannak g.eci emberek. Ez tipikus magyar mentalitás.
Azzal én sem értek egyet hogy ez csak a vidékiekre vonatkozik,ez nem lakhely hanem ember függő!
Én is vidéken lakom és soha nem bántanám az állataimat.Mindent meg teszek a kutyáimért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!