Hogy pisiltessem az utcán is a kutyámat?
A miénk is alig akart mikor 3 hónaposan hazahoztuk, bár mi nem használtunk pelenkát, hanem pár óránként lerohangáltunk vele.
Talán nem tudja, hogy oda is lehet, sőt kell, mivel eddig mindig a lakásban végezte a dolgát.
Talán próbáld azt, hogy megeteted valamilyen levessel és utána jó sokáig legyetek lent, egy idő után csak rákényszerül és akkor jó alaposan dicsérd meg.
Bár szerintem magától is rá fog jönni főleg, mikor kezd éledni az ösztöne, hogy felüljelölje más kutyák szagát.
Milyen wc-je van?
Alomba szoktattátok?
Én a legelső séták alkalmával 3-4 órát is lent voltam vele. Egész addig, amíg nem pisilt-kakilt, ha elintézte, azonnal megdícsértem, és kapott valami finom falatot.
És sokat vittem kutyák közé, akiktől elleshette az utcai pisilés feelingjét:)
A szoktatás miatt a kutya azt hiszi,hogy csak bent lehet dolgot végezni kint nem.
Olyan helyre kell vinni ahol sok a kutya vizelet.
Sőt mondok jobbat. Gyűjtsd össze a vizeletét és öntsd ki a kertbe vagy az utcára. Majd akkor ingert kap.
Amennyiben pisil akkor dicsérd meg, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!