Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy pisiltessem az utcán is...

Hogy pisiltessem az utcán is a kutyámat?

Figyelt kérdés
Lassan négy hónapos lesz, már egész szépen sétál, viszont nem hajlandó pisilni, még az udvaron se. Előtte, utána megy a wc-jébe, de kint semmi. Sokszor pisil, de akármeddig vagyok kint vele, akkor visszatartja és ahogy hazaérünk, csak úgy dől belőle. Mit csináljak vele, hogy kiszokjon? Fiú, nemsokára elkezdi a falat pisilni, az meg nem lenne túl jó a lakásban.:S (A kutyapelenkát széttépi.)
2011. febr. 4. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:

A miénk is alig akart mikor 3 hónaposan hazahoztuk, bár mi nem használtunk pelenkát, hanem pár óránként lerohangáltunk vele.

Talán nem tudja, hogy oda is lehet, sőt kell, mivel eddig mindig a lakásban végezte a dolgát.

Talán próbáld azt, hogy megeteted valamilyen levessel és utána jó sokáig legyetek lent, egy idő után csak rákényszerül és akkor jó alaposan dicsérd meg.

Bár szerintem magától is rá fog jönni főleg, mikor kezd éledni az ösztöne, hogy felüljelölje más kutyák szagát.

2011. febr. 4. 01:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen wc-je van?

Alomba szoktattátok?

2011. febr. 4. 06:09
 3/6 anonim válasza:
mi lenne ha vinnel le a parkba ahova jartok egy zacskoba abbol az alombol ahova pisilni szokott es kiszornad egy fa tovebe,ha erezne a szagot talan ertene hogy oda kell pisilni. es otthon csak ejszakara hagynal almot a lakasban. szerintem nyugi,nem fog a lakasban a falra pisilni mert ott nem erez mas kutyaszagot. a falra pisilesnek a feulpisiles a lenyege, ahogy az elozo is irta.a felsegterulet megjelolese.
2011. febr. 4. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a legelső séták alkalmával 3-4 órát is lent voltam vele. Egész addig, amíg nem pisilt-kakilt, ha elintézte, azonnal megdícsértem, és kapott valami finom falatot.

És sokat vittem kutyák közé, akiktől elleshette az utcai pisilés feelingjét:)

2011. febr. 4. 09:22
 5/6 zsuzsabazsa ***** válasza:

A szoktatás miatt a kutya azt hiszi,hogy csak bent lehet dolgot végezni kint nem.

Olyan helyre kell vinni ahol sok a kutya vizelet.

Sőt mondok jobbat. Gyűjtsd össze a vizeletét és öntsd ki a kertbe vagy az utcára. Majd akkor ingert kap.

Amennyiben pisil akkor dicsérd meg, de nagyon.

2011. febr. 4. 11:41
 6/6 zsuzsabazsa ***** válasza:
Egy négy hónapos kutya még nem bélyegez felül. Még nem ivarérett.
2011. febr. 4. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!