Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok erről? A helyemb...

Mit gondoltok erről? A helyemben mit lépnétek?

Figyelt kérdés

arról van szó hogy a kisebbik lányom szeretne még egy kutyust (már kettő van az egyik az övé a másik meg a nagyobb lányomé)szeretne egy kis testű kutyust mert tényleg mindene a kutyus rengeteget viszi sétálni,játszanak ,ő eteti sétáltatja szóval tudom hogy amit megígér azt tényleg betartja CSAK félek hogy két kutyára figyelni neki nehéz lesz ugye dupla munka és nem tudom hogy bírná

ő azt mondja hogy bírná de láttam rajta hogy ezen elgondolkozik és utána mondta hogy ő bírni fogja és én kicsit hittem neki mert nagyon gondos lány de még is itt jár a fejembe hogy mi lesz ha sok lesz neki stb...

Ti mit gondoltok erről?A helyemben mit lépnétek? Mit csinálnátok a helyembe , megengedjek neki még egy kutyust ?:)

2011. febr. 3. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Most őszintén,minek kéne neki mégegy kutya?Egy milrt nem elég?Abból úgyis csak az lenne hogy az egyiket elhanyagolja,nem?
2011. febr. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!