Legyen még egy kutyám? Részletek lennt.
Nekem 5 kutyusom van. :) 3 kan pitbull és 2 nagytestű keverék kan. :) Jól kijönnek, néha van csak rivalizálás szerencsére. :) A yorki ilyen, a szomszédunké is vinnyog, hogyha otthagyja valahol akár pár percre is. Ragaszkodó kiskutyák. :)
Csak akkor legyen még egy, hogyha mindkettőt el tudod látni. Mondjuk nem vagyok híve a "legyen kutya lakásban" dolognak, akármekkora méretű is, de ha sokat sétáltatod és foglalkozol velük akkor miért ne? :D A yorkid nem tudom mennyire örülne az új lakótársnak, de ha kijönnek, akkor biztos lekötik egymás figyelmét és esetleg utánad sem sír annyit. :) Vagy mindketten rákezdik... :D De hátha ír valaki, aki jobban ismeri a yorkik szokásait. :D
én kaptam egy Törpe pincser-t,Ő is sírt mikor elmentem...
találtam az utcán egy kiskutyust teljesen átfagyva és mióta Ő megvan nekünk azóta semmi sírás mikor elmegyek!!:)
Ha egy kutyát nem sikerült megnevelni, akkor a másodikat sem fog. Ha két kutyád lesz, akkor az lesz, hogy kórusban fognak vonyítani.
Csak abban az esetben vigyél haza másik kutyát, ha ezzel eleget foglalkozol, sikerült leszoktatni a hibás viselkedéséről. A kutyaiskolát javaslom, hogy javíts a kutyával való kapcsolatodon, mert az, hogy így hisztizik viselkedési probléma.
Szerintem sem megoldás a két kutya, amíg a mostani ennyire stresszel.
Elég nagy a valószínűsége, hogy a másik is csak bestresszel ettől, és akkor majd ketten sírnak, meg ugatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!