Milyen jutalomfalatot? Csirkemáj nem volt olyan hatásos.
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves nagytestű kutyánk és CSAK most kezdtük a kutyasulit. Nagyon elrontottuk az elején, mert akkor még nem tudtuk mit hogyan kell csinálni, csak szeretgetés, játék és séta volt, de inkább ő sétáltatott engem mint én őt. Kertben engedelmesebb, de mikor kivisszük csak a szagok világában él. Tudom, hogy még nagyon sokat kell gyakoroljunk, de az a kérdésem, hogy a nyers marhahús nem lenne ütősebb?2011. febr. 3. 17:48
11/12 A kérdező kommentje:
Szia csakitti! Így utólag már én is arra gondoltam, hogy valószínű, hogy nem éhes. Most megpróbáljuk úgy, hogy kihagyunk egy napot.
Nem eszik túl sokat, testalkata ideális.
2011. febr. 4. 11:42
12/12 anonim válasza:
Igen, ez szerintem is így van. Ha megeteted közvetlenül az iskola előtt, akkor már nem éhes, és így már nem érdekli annyira az egész dolog, mint mondjuk ha előtte nem kap 2-3 napig enni.
DE, az is fontos lehet a kutyusnak, hogy mejjorára vágod a jutit. Mert he csak nagyon kicsiket kap, akkor nem éri meg neki dolgozni. Nálunk a sült-fűszeres-fokhagymás csirkemáj nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!