Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kéne csinálnom az utcánkba...

Mit kéne csinálnom az utcánkban lévő kutyákkal?

Figyelt kérdés
az utcánkban van egy ház és ott van egy csomó palotapincsi péretű keverék kutya kb 10db. a kapu állandóan nyitva van a kutyák kint az utcán. meghát a kerítés is elég hiányos. na meg hát ez még nemis lenne baj csak az a szar hogy amikor valaki megy az utcán a sok kis korcs egyszerre nekitámad. a nyáron engem megharapott az eggyik.ma jöttem haza a boltbol és nekemrontottak csapatostol a kutyák és az eggyikbe olyat belerugtam hogy vagy 3métert repült, aztán kijött a gazdája és nekemált pattogni hogy mia f@szt képzelek magamrol meg lehordott mindennek hogy belerugtam a kutyába én nem hagytam magam hát nemsok kellet hozzá hogy összeverekedjünk. ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?? mert ez rohadt degesítő hogy nemlehet az utcán már normálisan elmenni a kutyák miatt!!!
2011. febr. 2. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Najó, most lett elegem! Hívd fel holnap az állatvédőket, ez már túlmegy mindenen!! Ha gondolod írj privit és segítek!
2011. febr. 2. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Extra gyorsan állatvédők!!!Magadon is segítesz és az állatokon is.

Úristen :(

2011. febr. 2. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
melyik város?
2011. febr. 3. 00:08
 14/19 hell-ikon ***** válasza:

Én a helyedben bejelenteném minden létező helyen (rendőrség, önkormányzat, s ha muszáj akkor a gyepmesternél is, de ez utóbbinál csak végső esetben).

Ha megharapott valamelyik kutya, akkor meg aztán pláne mennék a rendőrségre (előtte persze az orvoshoz, majd az orvosi papírokkal mennék feljelentést tenni). Ha vannak többen is az utcában, akiket zavar a jelenlegi helyzet, akkor meg csoportos feljelentést is jó lenne tenni.

10 kutya már egy nagyobb falka, amely ha szabadon kószál, annak beláthatatlan következményei lehetnek, függetlenül attól mekkora kutyák.

2011. febr. 3. 05:13
 15/19 anonim ***** válasza:

szia!

Talán hívd őket: [link]

2011. febr. 3. 09:12
 16/19 zsuzsabazsa ***** válasza:

Ha a harmadik kerület környékén laksz akkor elmegyek és begyűjtöm mindet.

A menhelyünkön úgyis kevés most a kutya.El kellene néhány, főleg a kistestűből.

2011. febr. 3. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:

A várost nevét megírhatnád ahol laksz.

Vagy legalább azt,hogy mi lett a végkifejlet.

Légyszi...köszi!

2011. febr. 3. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem a kutyákat kéne rugdosni meg mérgezni, hanem a hülye gazdák ellen tenni valamit.
2011. febr. 4. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
A 00:35-ös aztán jól megmondta a magáét!A kérdező nem beszélt mérgezésről.Azt meg,hogy belerúg egyikbe másikba ilyen esetben már én is megértem.Talán hagyni kéne,hogy egy falka kutya széttépje a nadrágját,majd ha azzal végeztek a lábát?Az olyan gazdával aki 1 méteres láncon tartja a dobermannt lesoványodva és a lóval se foglalkozik,meg egyik állattal sem,azzal nem lehet mit kezdeni.Biztos vagyok benne,hogy a kérdező a hatóságok hoz fog fordulni a problémával.
2011. febr. 4. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!