Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kéne csinálnom az utcánkba...

Mit kéne csinálnom az utcánkban lévő kutyákkal?

Figyelt kérdés
az utcánkban van egy ház és ott van egy csomó palotapincsi péretű keverék kutya kb 10db. a kapu állandóan nyitva van a kutyák kint az utcán. meghát a kerítés is elég hiányos. na meg hát ez még nemis lenne baj csak az a szar hogy amikor valaki megy az utcán a sok kis korcs egyszerre nekitámad. a nyáron engem megharapott az eggyik.ma jöttem haza a boltbol és nekemrontottak csapatostol a kutyák és az eggyikbe olyat belerugtam hogy vagy 3métert repült, aztán kijött a gazdája és nekemált pattogni hogy mia f@szt képzelek magamrol meg lehordott mindennek hogy belerugtam a kutyába én nem hagytam magam hát nemsok kellet hozzá hogy összeverekedjünk. ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?? mert ez rohadt degesítő hogy nemlehet az utcán már normálisan elmenni a kutyák miatt!!!
2011. febr. 2. 21:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Szólni kell az önkormányzatnál, aztán majd ők intézkednek.
2011. febr. 2. 21:55
 2/19 A kérdező kommentje:
már nemegy valaki feljelentette őket az utcában és semmit nem csinálnak
2011. febr. 2. 21:57
 3/19 anonim ***** válasza:
A mi városunkban egy telefon a polgármesteri hivatalba vagy az állatvédőkhöz telefonálunk és megoldják... Próbáld ki Te is hátha...
2011. febr. 2. 21:57
 4/19 A kérdező kommentje:
egyszer a szomszédomat majdnem megis büntették emiatt mert régebben volt egy kaukázusi is nekik ami szintén az utcán volt és a kislányát összemarta a szomszédom persze nem hagyta annyiban a dolgot és a kutyát megmérgezte
2011. febr. 2. 21:59
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Nembaj, te is jelentsd fel, hátha úgy már jobban fognak intézkedni, hogy nemcsak egy embernek van vele problémája.
2011. febr. 2. 22:00
 6/19 anonim ***** válasza:

Itt ugyanilyen gond van,csak itt egy palotapincsi szerű kutya van,de úgy nekimegy az embernek,ha felrúgjuk meg mégjobban jön,és nemlehet lerázni.:S

Persze a gazdája állítja hogy az egy cukimuki jókiskutya -.-"

És már nem merek a saját utcánkból (gyalog) menni iskolába,meg kell kerülnöm,egy másik úton kell mennem (??) :(

2011. febr. 2. 22:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha már durvább dolgot fognak a dögök művelni akkor elis viszik mindet! mindig ígyvan ez, csak akkor tesznek valamit hamár megvan a baj
2011. febr. 2. 22:06
 8/19 anonim ***** válasza:
A kislányom 12 éves,és retteg attól a kutyától,mert mindig ki van engedve,én azt csináltam,hogy raktam a postaládájukba egy névtelen levelet,amelyben megzsaroltam őket,hogyha még egyszer ki lesz engedve a kutya,feljelentem őket,meg ilyeneket.
2011. febr. 2. 22:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel,készíts videót a támadásról,ha esetleg nem jó körülmények közt vannak tartva az állatvédőnek is szólhatsz.Hívd a Fókuszt ha minden kötél szakad.
2011. febr. 2. 22:08
 10/19 A kérdező kommentje:
van ott minden valameik nap láttam egy dobbermant náluk az udvaron kivolt köve kb egy méteres láncom egy szekér alá csont sovány volt meg tök kicsi az udvar is és van neki kb vagy 20ló az udvaron de azokis elvannak hanyagolva
2011. febr. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!