Mit tegyek ha a kutyám nem eszi meg a tápot?
Nagyon jó, hogy sokan tudják, ennyire jól és pontosan a kutya táplálásának a "szabályait"!
Utolsó, most már u. előtti!
Ha soha nem vettél neki minőségit, mert, hogy azt lehet gondolni, azok alapján, amit írtál, akkor, hogy is enné meg szerencsétlen "szarral" tömött kutyád!
Egyébként akármilyen kutyád is van, mert sokan a kinn tartott kutyákról pl. másképp vélekednek, akkor is a minőségi a tápláló neki!
És nem azért mert X.Y. van rá írva, hanem azért mert abban van hús és stb., ami kell az állatnak!
Egyébként én fősulis diák vagyok, egyáltalán nem vagyok milliomos, mégis minőségit kap a kutyám, mert megérdemli...
Azért vállaltam, mert szeretem őt, s akit szeretek annak csakis a legjobbat akarom!
Amúgy meg nem eszik annyit egy minőségi tápból a kutya, mint a selejtből!
Ha valaki megeszik egy szelet vörös húst vagy helyette valami silányabb tápértékű ételt, lehet bármi, ki fog jobban jól lakni?!
Méh akkor is, ha mondjuk nem eszel ilyeneket, lehet gondolni a különbséget!
Szia
Elég szépen elmentünk már a kérdés melett:)
Az én kutyám eszi a tápot, és éjjel nappal elötte van. Ugy kezdödött, hogy játszottunk, és eldobáltam a kis állatkáját. Mikor visszahozta, juti falat helyett egy darab tápot kapott. Ezt eljátszottuk egyszer, kétszer, aztán mikor visszahozta nekem a kis állatkáját, önkényesen kiszolgálta magát, és ahonnan elvettem a tápot odament, és ette. Azota is ha éhes, megtalálja, és eszi.
Viszont, hamár itt vagyok, és irok:
Az én kutyám alutasakos kajcsit kap naponta 2x. Most lesz fél éves. Jot teszek vele, vagy nem?!
Utolsónak!
Én nem tartom jó dolognak.
Az én kutyám is nedves tápot evett, de nem tesz jót a kutyának!
Pl.: Büdös a szája, nem ürül a bűzmirigy mert nem kemény a széklet, nem tisztul a foga...stb.
Szóval szerintem válts szárazra!
Ée meg fogsz lepődni, azt nem akarja majd enni a nedves után...
Legalább is az enyém nem akarta eleinte.
És most is szívesebben eszik mást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!