Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyám nem...

Mit tegyek ha a kutyám nem eszi meg a tápot?

Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 10:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hogy felöntöd neeki tejjel,és egy kis,konyhai maradékkal,ha ez sem akkor ami a legjobban beválta adagolj neki csontot minden nap!Én ezek közül is ami a legolcsobbak közül a legjobak(leghasznosabbbak:csirkeláb,csirkenyak,fej)a drágáb ha van miből minden nap erre:kacsa csontváz,kacsaláb,kacsafej ijeneket!!Erősiti a fogakat,ápolja a fogakat,jó lesz tőle a széklete,jót tesz a kis pocakjának:) remélem segitettem:)
2009. febr. 7. 10:11
 2/23 A kérdező kommentje:
ha felőntőm tejjel csak a tejet iszza ki a kaját ott hagyja
2009. febr. 7. 10:19
 3/23 anonim ***** válasza:

az 1. válaszolónak: ha csirkelábat vagy csirkecsontot adsz neki, ami SZILÁNKOSAN törik, és előfordulhat, hogy kilyukasztja a kutya beleit. Akkor meg csak állatorvos segíthet, műtéttel, ami nem olcsó. Szóval a "leghasznosabb" szó nem illik az ilyen csontokra. Marha vagy disznó csontok nem ilyenek, ezeket lehet a kutyáknak adni!

Kérdezőnek: ízesítsd neki tejföllel, konzerves kutyakajával, májkrémmel vagy áztasd bele húsleves lébe. Ha ezek után sem hajlandó megenni, főzhetsz neki kutyák számára készült tésztát (asszem 10 kg kb 1 ezres tehát 100 max 200 ft kilója), csirke belső szerveit megfőzheted neki, vagy olyat raksz a táljába amit ti esztek. Persze ha az utóbbit választod, ne felejts el vitamin tablettát adni neki. Egyébként az is megoldás lehet, ha tápot váltasz. Remélem segítettem. Sly

2009. febr. 7. 10:27
 4/23 anonim ***** válasza:
Igen igaza van a 2. válaszolónak de ha nagytestű aa kutya kakkor ahogy mondod szilánkosra törik és a gyomorsav ami a kutyáknál 3 olyan erő mint az embereknél megemészti annak az esélye hogy kilukassza a beleit csekély!
2009. febr. 7. 10:29
 5/23 anonim ***** válasza:

persze, nekem 2 kistestű kutyám van, kapnak heti 2x vagy 3x csontot mert imádják, de sajnos kockázatos :(

Sly

2009. febr. 7. 10:39
 6/23 A kérdező kommentje:
amit mi eszünk általába meg eszi de ha nem szereti akkor semmit nem eszik ijenkor mit csináljak?
2009. febr. 7. 10:41
 7/23 anonim ***** válasza:
nagy vagy kistestű kutyus?
2009. febr. 7. 10:46
 8/23 anonim ***** válasza:

Az butaság, h keverd be ezzel-azzal.

Csináld azt amit kell!

Tedd le neki az ételt (TÁPOT!!!!!), és ha nem eszi meg időn belül, vedd el és a következő etetésnél tedd csak elé...

És ezt csináld mindig.

Ez a módszer nem kegyetlen, egyáltalán, ezt így kell!

Meg fogja enni, hidd el!!!

2009. febr. 7. 10:50
 9/23 anonim ***** válasza:
30%
Ja az utolsó válaszoloval egyetértek de ha eésztési próblémái vanak te..kretén akkor b***hatod a tápot hiába rakod elé minden nap!!ezér lenne jó a tejföl,meg a tej!
2009. febr. 7. 10:54
 10/23 anonim ***** válasza:

????

Te ne velem vitázz és szitkozódj, az téged minősít!!!

Nem az én dolgom...

A kutyának a tej nem tesz jót, lehet neki adni, én is adok a Havanesemnek, de ha túlzásba viszed hasmenést okozhat...

Egyébként kérdezd meg az állatorvosotokat!

Engem fog igazolni amit tanácsol!!!

Táplálási tanácsoknál elengedhetetlenül fontos lenne még tudni a kutyus fajtáját és korát, főleg az utóbbit!

A csont jó ötlet, de nem sokat!

Csirke nyak, far-hát....

És a száraz táp mellé mindig legyen bőségesen vize az állatnak!

2009. febr. 7. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!