Mit tegyek ha a kutyám nem eszi meg a tápot?
az 1. válaszolónak: ha csirkelábat vagy csirkecsontot adsz neki, ami SZILÁNKOSAN törik, és előfordulhat, hogy kilyukasztja a kutya beleit. Akkor meg csak állatorvos segíthet, műtéttel, ami nem olcsó. Szóval a "leghasznosabb" szó nem illik az ilyen csontokra. Marha vagy disznó csontok nem ilyenek, ezeket lehet a kutyáknak adni!
Kérdezőnek: ízesítsd neki tejföllel, konzerves kutyakajával, májkrémmel vagy áztasd bele húsleves lébe. Ha ezek után sem hajlandó megenni, főzhetsz neki kutyák számára készült tésztát (asszem 10 kg kb 1 ezres tehát 100 max 200 ft kilója), csirke belső szerveit megfőzheted neki, vagy olyat raksz a táljába amit ti esztek. Persze ha az utóbbit választod, ne felejts el vitamin tablettát adni neki. Egyébként az is megoldás lehet, ha tápot váltasz. Remélem segítettem. Sly
persze, nekem 2 kistestű kutyám van, kapnak heti 2x vagy 3x csontot mert imádják, de sajnos kockázatos :(
Sly
Az butaság, h keverd be ezzel-azzal.
Csináld azt amit kell!
Tedd le neki az ételt (TÁPOT!!!!!), és ha nem eszi meg időn belül, vedd el és a következő etetésnél tedd csak elé...
És ezt csináld mindig.
Ez a módszer nem kegyetlen, egyáltalán, ezt így kell!
Meg fogja enni, hidd el!!!
????
Te ne velem vitázz és szitkozódj, az téged minősít!!!
Nem az én dolgom...
A kutyának a tej nem tesz jót, lehet neki adni, én is adok a Havanesemnek, de ha túlzásba viszed hasmenést okozhat...
Egyébként kérdezd meg az állatorvosotokat!
Engem fog igazolni amit tanácsol!!!
Táplálási tanácsoknál elengedhetetlenül fontos lenne még tudni a kutyus fajtáját és korát, főleg az utóbbit!
A csont jó ötlet, de nem sokat!
Csirke nyak, far-hát....
És a száraz táp mellé mindig legyen bőségesen vize az állatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!