Miért csinálja ezt a tacskóm?
mert azt szeretné, ha foglalkoznál vele, simogatnád és szeretgetnéd.Meg csak úgy szeret a közeledben lenni,hozzád érni.Az én törpém leül elém és rámvakkant,az azt jelenti, hogy ölbe akar jönni.Teljesen érthető kommunikációja.
a tacskó nagyon igényli a szeretet kimutatását és ezt jelzi is.
Több törődést igényel ill foglalkozást.Erre hívja fel a figyelmedet.
Egyszerűen hív téged.
az én kutyusom is tacsi és pont ugyanezt csinálja.Mimike a neve barna nagyon cuki!*_* ha leülök akkor oda megy és odabújik hozzám nyáron is amikor
leterítek egy plédet a fűre odajön és lefekszek ő pedig a hátán a kezemre egymás mellett:D
"...És van olyan hogy leül elém, és a mancsát rárakja a lábamra, és csóválja a farkát." szerintem ez teljesen más mint az előző dolog...-ez inkább egy tudatlanul kondicionált készség-arról szól, hogy a kutya megtanulta ezzel manipulálhat téged, így bármikor elérheti, hogy rá figyeljél-vagyis követő szerepre kényszerít
a tacskó is elsősorban egy állat, ösztönylény, ragadozó, kutya, ezután "csak" tacskó-ha valaki nem érti az állatot és a kutyát sem, az nem értheti meg a tacskót sem, aki egy erős zsákmányösztönű vadászkutya
Ez enm kifejezetten tacskó vonás :D
A legtöbb kutya ezt csinálja ha azt szeretné,hogy a gazdi figyeljen rá,foglalkozzon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!