5 éves tacskóm nagyon büdösszájú, fogkövesnek nézem. Fogkőleszedésről kérnék infókat. Ár, hogyan történik, stb. Fáj-e a kutyának?
Figyelt kérdés
Bár mindig próbáltuk megelőzni(rágóka, fogmosás, száraz táp)mégis kialakult.Iszonyú szaga van, szerintem ettől.2011. márc. 7. 12:02
1/3 Ninna ♥ válasza:
Vidd el állatorvoshoz, az ultrahangos fogkőleszedés 4-8 ezer forint között változhat, a mi állatorvosunk 5 ezer forint körül csinálja, a legdrágábbakban 8 ezer körül mozog. A kutya altatásban van, nem érez semmit, nem fáj neki, teljesen veszélytelen, főleg egy 5 éves tacskónak.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.És nálad hatékony volt?Úgy értem, megszűnt a szájszag és kb.mennyi időnként kell ezt ismételni?
2011. márc. 7. 13:55
3/3 Ninna ♥ válasza:
Én nem voltam még ilyen kezelésen a kutyámmal, csak láttam a listát, hogy 5 ezer a fogkőleszedés nálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!