Házőrző kutyát szeretnék! Mit ajánlotok?
Olyan kutya kellene ami:
-nagytestű
-szeret mozogni (vinném futni)
-szereti, elviseli a kistestű kutyát
(Yorkshire Terrier),még akkor is ha az folyton piszkálja
-ami nem őrül be egy pár év után
-kedves, barátságos
-gyerekszerető
Köszönöm a válaszokat!
Menhelyi kutyákat nagyon szeretem, de a yorki mellé inkább kölyökként vennék nagy kutyát, mert így megtanulja, hogy a yorkim az nagyon vérmes, ő az úr a háznál!
Meg a kölyökként vett kutyus könnyebben tanítható arra, hogy kedves legyen más kutyákkal is, de például a tolvajokat, rablókat ne engedje be!!!
Azt hiszem, a német juhászkutya lenne a legideálisabb, de nagyon tetszik az ónémet juhászkutya, valamint a közép ázsiai juhászkutya! :)
Én a bullmasztiff-ot ajánlanám,az nagyon jó házörző,a kutyákat sem engedi be,és az emberek is félnek tőle.
Nagytestű,gyors, lehet vinni sétálni,barátságos,szereti a család többi állattagját is,nem csak 2-3 évig él,és a gyerekeket is,nálunk egy 5 éves kislány legjobb barátja.
Szerintem a legjobb választás lenne :)
Fuckmy ass-nak üzenem:
Engem ne ostobázz le!!! Világos???
Rengeteg kutyás könyvet olvasok, leginkább pszihológiáról, nevelésról!!!
A menhelyi kutyák édesek, csak egy pici kölyök kutya könyebben beilleszkedik, és megtanulja a szabályokat! Valamint összebarátkozik a kisebb kutyákkal is!!!
DE A MOSZKVAI ŐR JÓ ÖTLET!!!
A menhelyek kölykökkel is tele vannak, németjuhász keverékekkel is.
Nem igaz, amit írsz. A felnőtt kutyánál csak a jellemétől és a szocializáltságától függ, hogy hogyan viszonyul a másik kutyához, és számára a fajta (yorkie) és a méret (picike) nem számít, az ő szemében a kis méregzsák is csak egy fajtárs. Az a kutya, amelyik őrzi a házat, az jó családban, ahol magáénak érzi a területet, őrizni is fogja. Egy felnőtt kutyán ez azért nagyjából felmérhető, látható. Míg egy kölyökben, ha nincs meg benne elég erősen az ösztön, akkor bármit csinálhatsz, úgysem fog házat őrizni felnőttként.
Azt mondod, a yorkie az úr a háznál. Akkor moszkvai őrkutyában, kájban ne gondolkodj, ezek kemény, komoly gazdát igénylő kutyák.
Egy normális fajtatiszta kutya 70-80e Ft-nál kezdődik, ezt sem árt végig gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!