Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valami felidegesítette?

Valami felidegesítette?

Figyelt kérdés
Most kivételesen bejöhetett a kutyám a házba,és gondoltam bekapcsolok neki egy kutyás filmet(nem vagyok hülye :D)és elkezdte ugatni az egyik embert benne.Miért ugatta?:D
2011. jan. 30. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hello:) az én kan kutyusom a medvéket ugatja a tvben gondolom nem szereti:D a szuka pitem (még kölyök) meg az ablakban látja a saját árnyékát és morog meg ugat rá:D
2011. jan. 30. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
az én boxerem kicsinek imádott tv-zni :D mindig üldögélt a kanapén és bambult a tv-n... dölöngette a fejét nem tudta honnan szól a sok hang xD
2011. jan. 30. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
15:48-as vagyok: a másik kutyám pincsi,pedig a kutya ugatásra,nyüszitésre elkezd ugatni xD
2011. jan. 30. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

a mi yorkshire terrierünk a gitáromra morci.:'D

balra-jobbra döltögeti a fejét és morog.:'D

mindig gitározok neki és szakadok a röhögéstől.xD

2011. jan. 30. 15:51
 5/8 Ninna ♥ ***** válasza:
Na, hogy valaki a kérdésre is válaszoljon. Igen, valószínű nem értette, hogy kerül oda az az ember, és megugatta. Ennyi az egész. Én, amikor Caesar Millan-t nézek, a kutyám mindig megugatja, nem bírja a pasast :)
2011. jan. 30. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én havanesem a Bichon frisé-t ábrázoló ajándéktasakra ugat, de hajajj nagyon:D
2011. jan. 30. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy, irritálhatta, ez teljesen természetes, az én kutyám az ajándéktasakon kívül az irritálóan fülsiketítő(még nekem is) játékzongorára "énekelt". :)
2011. jan. 30. 15:56
 8/8 A kérdező kommentje:
mindegyikőtök kutyája tök jó fej lehet:D Köszi a válaszokat:)
2011. jan. 30. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!