Nekem nagy telkem van és a végébe néha bejönnek kaukázusi kutyák. Melyik a legerősebb kutya, ami megleckéztetné a kaukázusikat?
mer mér vennék már?berni pásztor??PFFF jah a pásztorkutya él benne nem pedig az őrzés,ti kretének
és amugy ismerem a fajtát ti...amugy már volt ojan kutyám..de semmi gond szerettem mer a kutyám volt de sok haszna nem volt őrzés terén ENNYIH
JÓ bocs.igazatok,van de itt teljesen félreérteettük egymást!Én nem azt mondtam hogy a berni pásztor egy szar kutya,,,nem!mer nem az,szép mer szép az biztos h szép,de nem alkalmas túl sok,feladatra!amugy főiskolát végeztem:)
és bocs ha megbántottam valakit nem akartam de télleg!BOCS
Hogy lehet szíved ilyet kérdezni?
Miért a kutyákra vagy mérges?
Miért nem a gazdára, aki hagyja a kutyákat kóborólni???
Miért nem csinálsz egy normális kerítést????
Rengeteg kérdés, ami neked eszedbe sem jutott!!!!
A sok barom meg idióta tanácsokat ad!
A Kaukázusi nem egy szívbajos fajta. Anno a hegyekben 80kg-os farkasok ellen tartották a nyáj mellett. A bundája átharaphatatlan, a farkas csak szörcsomókat tépkedett, egyetlen támadható felülete az arcorri rész ill. a lábak voltak. Ezért ezek a részek is olyan vastag csontozatúak, hogy a farkas nem nagyon tudott kárt tenni a kutyában.
Ne öless meg egy kutyát egy másikkal!!!
Ezt az állatvédelmi törvény is tíltja!
Olyat már nem is kérdezek, hogy abba bele se gondoltál, hogy fájdalmat okoznak a kutyák egymásnak, ill. nem érdekel-e a saját kutyád sorsa, hisz akkor nem kérdeztél volna ilyet.
Hihetetlen, hogy tudnak emberek ártalmatlan állatokhoz így hozzáállni. Szomorú . . .
Inkább emeld fel a segged és keresd meg a gazdát és rendezd le vele, ill. csinálj egy rendes kerítést!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!