Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem baj, ha csak 2hetente...

Nem baj, ha csak 2hetente viszem ki a kutyámat sétálni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs kedve kimenni.
2011. jan. 28. 16:47
1 2
 1/12 flora08 válasza:
ha kertes házban laktok, akkor szerintem nem:)
2011. jan. 28. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha kertben van akkor nem(mondjuk ha nagyon kicsi a kert akkor lehetne többször...)De ha lakásban akkor persze hogy nem!
2011. jan. 28. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
De, baj. Ez olyan neki, mint neked lenne, ha csak 2 hetente látnál valamit a világból, és addig csak az ablakból vagy a kerítés mögül leselkednél kifelé. Persze vannak kutyák, akik nem szeretnek elmenni otthonról, és ha a tied is ilyen, akkor nem baj.
2011. jan. 28. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
vagyis persze hogy baj :) már nem tudok írni
2011. jan. 28. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Kinek nincs kedve? Neked vagy a kutyának?:)

Sok mindentől függ!

Milyen kutya?

Mekkora a kert?

Két hetente mennyit sétáltok?

2011. jan. 28. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha nem AKAR menni, akkor szerintem ne is nyúzzad.

A mi bobtailünk egyszerűen nem volt hajlandó kitenni a lábát a kapun, már pici kora óta.

Mellette nyitva lehetett volna egész nap a kapu, akkor sem ment volna egy lépést sem ki rajta :)

Bár nekünk nagy kertünk volt. Ha nektek is, akkor ne nyúzd szegény állatot, mert nem jó neki ha kirángatod :/

2011. jan. 28. 17:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Nekem lenne kedvem sétálni, neki nem.

Amúgy kertes házban lakunk, ő benti kutya. A kertbe is csak 5 percekre megy ki és rohan is vissza.

Nyáron inkább el tudom vinni sétálni, de akkor is csak kullog mögöttem, nincs "feldobva" mint általában más kutyák séta közben.

2011. jan. 28. 17:04
 8/12 anonim válasza:
Akkor nem baj. Ha nem akar, ne vidd.
2011. jan. 28. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor inkább ne vidd sétálni :)

A kutyáknak nagyon sok olyan betegsége van, mint az embereknek. Nem lehet, hogy agorafóbiás? (Fél kimenni otthonról)

Nem látszik idegesnek, mikor kiviszed?

2011. jan. 28. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most a hideg miatt nem akar kimenni.Nyáron viszel valami játékot sétára?Frizbi,labda...
2011. jan. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!