Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha diétásan eszem és sokat...

Ha diétásan eszem és sokat sportolok, belefér, hogy 2hetente tartsak egy olyan napot amikor bármit egy bármennyit ehetek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
igen
2011. jan. 3. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetne 3-4 hetente is de én hülyeségnek tartom ezt. Mindig azt fogod várni, hogy mikor jön már el az a nap amikor ehetsz meg kicsit előrébb fogod hozni...illetve még nehezebb lesz a diéta meg a sport mert még nehezebb lesz megállni, hogy ne egyél ész nélkül és ha tele eszed magad utána nyilván sportolni sem nagyon fogsz. Ez egy ismerősöm tapasztalat. Én nem javaslom ezt, de te tudod.
2011. jan. 4. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:

bocs, rosszul írtam

bármit és bármennyit...

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 4. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem limitáld egy csokira, vagy olyasmire amit nagyon kívánsz, de ne edd agyon magad
2011. jan. 4. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem hülyeség... aki nem tud 1 nap után visszaállni a régi kerékvágásba, az elég akaratgyenge. én is szoktam 2 hetente csinálni, nem várom folyton azt a napot, nem is hozom előbbre, de amikor eljön, kicsit jó érzés a lelkemnek, hogy én is megehetek egy sajtburgert, nemcsak a barátom. utána pedig újult erővel térek vissza az fincsi egészséges ételeimhez, mert lehet, hogy ami egészségtelen az finom, viszont az egészséges ételektől sokkal jobb a közérzetem :)

mielőtt vki lehurrogna, már csinálom egy ideje és szép lassan olvadnak le rólam a kilók

ha úgy érzed, vissza tudsz állni utána gond nélkül, akkor szerintem belefér.

2011. jan. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!