Mennyibe kerül egy rottweiler (kb)?
Szaporitotól vett kölyök:
A rottweiler nem egy társasági kutya,erős kezű ember kell hozzá,azonban ha egy szaporitótól vásárolsz kicsit,olcsón.. akkor nagyobb valószinüséggel lesz vadabb..és lehetséges hogy a tulajdonságai teljesen eltérők lesznek mint amilyennek kéne lenni.Nos,ha szaporitótól vásárolsz,akkor szülöket láthasd,körülményeit is nézd meg... kérdezgesd a tulajdonost hogy mik a fajta legföbb igényei stb. Ha tud választ adni a fontos kérdéseidre és jó körülmények közt tartja akkor lehetséges hogy nem csak a pénzért csinálja,hanem fontos neki a kutyái egéssége és gondozása.
Tenyésztőtől vett kölyök:
A legbiztonságosabb ha tenyésztőtől veszel,akkor 100% hogy megfelelő kutyust kapsz,ha elmondod a tenyésztőnek milyen kiskutyát szeretnél,mire használnád akkor szívesen segít neked..Az én kutyám is tenyésztőtől vett,a tenyésztője figyelembe vette az igényeim a kutyával kapcsolatba,és a megfelelő kutyust adta számomra :)
Én 80.000 Ft-ért vettem a kutyusom (német boxer).
Megegyeztem a tenyésztőjével hogy 3 éves korába lesz egy fedeztetése,és ő abból kap egy kölyköt..amugy vagy 100.000 Ft-ért vettem volna :)
Törzskönyv nélkül nem veszünk kutyát, hisz ott van a rengetek tk. nélküli menhelyi kutya.
Törzskönyvvel pedig nagyjából minden kutya ára olyan 100 ezer forintnál kezdődik.
A rottweiler ára:
Én csak azt tudom, hogy kennelből mennyibe kerül, mert olyannal foglalkozik apukám. (egyébként van, aki nincs tisztában egy rotti árával, mert sokan 10000-ért adják)
A kölyköket 8 hetes koruktól lehet elvinni.
Kisebb küllemi vagy jellemi hibák akár a negyedére is levihetik az árát, de egy standard, tökéletes akár még a 200 000Ft-ot is meghaladhatja.
Elég jó üzletet lehet csinálni a rottweiler tenyésztéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!