Adhatok a kutyámnak narancsot? Lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Az enyém imádja, ma is meg tegnap este is adtam neki kicsi kockákat. :)2011. jan. 27. 22:02
1/7 anonim válasza:
nem, nyugi :D
állítólag még egészséges is. de azért ne vidd túlzásba :D
3/7 anonim válasza:
A miéink az almát szeretik de nagyon:)Képesek lennének minden nap enni!:)
4/7 tetris válasza:
A régi öreg kutyánk felette a veteményesből az összes zöld paradicsomot. A pirosat otthagyta. Azt hittem, ez egyedülálló dolog.
5/7 anonim válasza:
az én kutyám a mandarint szereti :D
6/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ehetnek bármilyen gyümölcsöt, persze mértékkel.
Kivéve szőlőt, azt valamiért nem szokták javasolni a kutyáknak.
7/7 anonim válasza:
A volt spánielem,amikor lehullot az összes alma a fáról,az udvarnak nem volt olyan része ahol nem lett volna alma , széthordta mindet xD néhányat megrágcsált.. alma imádó :D xD
A boxim az szereti a mandarint nagyon :) mindig amikor bejön,és látja hogy ülök az asztalnál és mandarint eszek akkor ott ül a lábamnál és nyalogatja a száját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!