Mit lehet tenni egy féléves német vizsla kölyökkel?
Figyelt kérdés
A féléves német vizslánk, folyamatosan papucsot lop, és rág szét. Igen kajla.
Milyen nevelési technikát javasoltok?
2009. febr. 5. 18:13
11/14 anonim válasza:
Vannak még ezek az állati zsiradékból készült csontok az én vizsláim égész nap elrágják, játszanak vele...István...
12/14 anonim válasza:
"Az utolsó válaszolóknak üzenem, hogy nem azt mondtam, hogy verje agyon, hanem üssön a fenekére." Én erre írtam azt, hogy ezt a fajta verést nem érti a kutya. Ha agyonvered, ha nem! A lényeg, hogy nem érti. Felesleges megfélemlítés. A szárított bőrből készült rágnivalók tényleg sokáig lekötik a kutyát, de a játékot nem helyettesítik.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
De nem szeretném ha rögtön háború lenne.
Megoldódott, hiszen már az összes papucsunk meg van rágva.
Szóval Ubul a kutya sokat alszik és játszik velünk sokat sétál.
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Ennyi pont elég. Köszi még egyszer.
2009. febr. 6. 14:30
14/14 anonim válasza:
Egyszeru az egesz! adj neki egy vagy kettö papucsot amit magaenak tekinthet es had ragja a többit meg tedd el ,de szerintem minden fiatal kutyanal ugyan ez a hejzet kesöbb bele unnak ahogy öregszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!