Német vizsla jelleme MIBEN tér el a magyar vizsláétól?
Figyelt kérdés
?2011. jún. 1. 20:12
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom.
A miénk magyar, nagy mamlasz szeretetmániás, és elég érzékeny az idegrendszere is. Szeret ölebet játszani, bár nagyobb mint a fajtársai, szóval csak fél-öleb..
2/6 anonim válasza:
a német vizsla tüzesebb, nem annyira összeszedett, lassabban fárad, gyorsabb
a magyar vizsla ugyan olyan jó csak lassabb kevesebb mozgás is elég neki nyugottabb és higattabb. talán könnyebben tanítható is egy kezdőnek.
3/6 anonim válasza:
Nekem német vizslim van. Én csak jót tudok mondani rólla tényleg nagyon energikus és elég nehezen fárad le. Könnyű tanítani. Én Agilityzek és Dog Dancelek vele. Viszont ha kell tud higgadt is lenni. Több órát is tud heverészni ha rendesen meg van mozgatva.
4/6 A kérdező kommentje:
egygazdás a német vizsla?
2011. jún. 1. 21:14
5/6 anonim válasza:
Nem. Vagyis a miénk szereti az egész családot idegenekkel is szívesen ismerkedik
6/6 anonim válasza:
szerintem nem teljesen viszont csak egy embernek engedelmeskedik teljesen:/ szerintem nekünk is ilyen van imádom de néha kiakaszt mennyit tud menni h nem fárad el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!