A kutyám orra meleg és büdös a füle és még a füle elég meleg is. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 16:48
1/11 anonim válasza:
lehet hogy a szája büdös?
bármi is a gond mutasd meg orvosnak!
2/11 A kérdező kommentje:
A füle a büdös.
2009. febr. 5. 16:58
3/11 A kérdező kommentje:
Ma már nem rendel a doki.:(
2009. febr. 5. 17:03
4/11 anonim válasza:
szia ,valószinüleg be van neki gyulladva és a váladék miatt büdös neki!ovatossan fülpiszkáloval tisztitsd ki!én egy kimondott fül öblögetöt szoktam használni erre a célra!
5/11 anonim válasza:
a fülpiszkáló túl vékony és oda is bemegy ahova nem kellene...nem most azonnal, de holnap dokihoz kell vinni!
6/11 anonim válasza:
igen,ezért kell ez a fulzsir oldó foolyadék ami nagyon szépen kitisztitja!!nekem uszkárom van és elég sokszor volt gonnd a fülével,és ezt állatorvos ajánlása álltal probáltam!
7/11 anonim válasza:
Vatta labdával tisztítsd ki! Az én kutyámnak is azzal csináltam mikor begyulladt, de mivel nem múlt el elvittem állatorvoshoz. És pár nap múlva elmúlt neki a kenőcstől, amivel bekente.
8/11 anonim válasza:
középfülgyulladása lehet, és lázas is, gondolom ezért meleg az orra. Vattával óvatosan tisztítsd ki a fülét, állatboltban vagy patikában lehet kapni fülzsír oldó folyadékot, vagy fültisztítót, abból önts egy keveset, és a vattát rakd a kutya fülébe... És amint tudod, vidd dokihoz. De fültisztitó pálcikával (amit az emberek használnak) semmiképp se nyúlj bele a fülébe, mert cask még nagyobb kárt okozhatsz.
9/11 anonim válasza:
NE NYÚLJ A FÜLÉBE!!!
És senki sem.
A külső hallójáratot tisztíthatod zsepivel,a többihez doki, mert csak lejjebb küldöd a zsírt...
Azért ez alapvető- embereknél is. Amia könyökünknél kisebb azt nem dugjuk a fülünbe, meg a kutyáéba sem.
Viddorvoshoz, begyulladt a füle a kutyádnak és ez nyilván nagyon fáj neki is- mint nekünk.
10/11 anonim válasza:
a fül tisztitása nállam ugy zajlik hogy csepegtetek a fülébe fülzsir oldó folyadékot majd maszirozom neki a a füle tövénél,nagyon szépen és gyorsan oldja a zsirt!amikor abba hagyom a kutya rázza füllét és ez azért jo mert igy távozik a feloldodott anyag !utánna lehet kitörölgetni a füleit!!!!!!ha nem jav ,orvos jo ha látja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!