Szerintetek fajtatiszta? Bullteriernek vettem most 9 hónapos és kicsit elbizonytalanodtam
2011. jan. 26. 18:18
31/36 A kérdező kommentje:
mivan jobb lett volna ha azt írom hogy hülyék ?? az okos jelző szerintem elismerés hogy vannak itt olyanok akik értenek a dolgokhoz nem a fellegekbe beszélnek . de ha ez bántó egyeseknek akkor bocsánat
2011. jan. 26. 19:08
32/36 anonim válasza:
33/36 anonim válasza:
10.000-ért sehol nem kapsz fajtatiszta kutyát.
Aki pedig keverék kutyáért pénzt kér el, annak adnék 2 nagy maflást :S
Egyébként nem véletlenül szoktuk itt írogatni, hogy ingyen, meg olcsón NINCS FAJTATISZTA KUTYA.
34/36 anonim válasza:
Bocsi, de az "okosok" jelződ elég flegmán jött le.
35/36 anonim válasza:
Devil and Fairies kennel!Az ott lévő kutyák Angol staffordshire bullterrierek! A te kutyád is nagyon aranyos de sajna nem az mint aminek eladták.sajnos becsaptak és vissza éltek a tudatlanságoddal:( De ettől még szeresd őt nagyon!ugyanolyan kutya mint a többi!fel a fejjel ha elkedvtelenedtél volna:) Legközelebb hivatalos tenyésztőtől vásárolj.ott tuti azt kapod amit vársz.
36/36 anonim válasza:
NEM ért meg tízezret egy "tizenkettő egy tucat"keverék,ingyen is kaphattál volna ugyanilyet bármelyik gyepin vagy menhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!