Segítség, nagyon elbizonytalanodtam (? )
Jövő hétre vagyunk programálva ivartalaításra, de nagyon elkezdtem aggódni, még rémálmaim is vannak, ahogy ott fekszik elaltatva:( Már arra is gondoltam, hogy lemondom a műtétet és majd vigyázok rá nagyon amikor tüzel.
Biztos nem lehet baja tőle?
Biztos nem változik meg?
Biztos jó ötlet ez?
Semmi baja sem lesz, ez manapság már egy rutinműtét. Hidd el, én is így ki voltam az altatás miatt, de gyorsabban meg van az egész, mint gondolnád.
Teljesen feleslegesen aggódsz.
Jaj nyugi.:)
Jól mondták, az első tüzelés előtt szokták ajánlani az ivartalanítást, és kutya baja sem lesz tőle.
Sőt...
Nincs méhgyulladás,nincs emlődaganat, nincsenek szerelmes kanok a kerítés előtt, nincs egy hisztis szukád, akinek minden baja van, mikor tüzel, és nincs becsúszott alom.
Nekem ivaros a szukám (még).
Nem mondhatom neki, hogy na most azért nem jöhetsz be a házba mert vérzel. Így folyamatos a takarítás utána, tiszta idióta lesz, semmi se jó neki, nyűgös, ráadásul hajlamos az álvemhességre, amit megint nem kívánok senkinek.
Úgyhogy ezzel csak jól fogtok járni mindannyian. Semmi baja nem lesz tőle. Az altatásnak mindig van egy minimális kockázata, de az egy ilyen fiatal és egészséges szukánál egyáltalán nem mérvadó.
Az én kutyámat is 5 hónaposan ivartalanították,semmi baja nem lett.Most egyébként 2,5 éves.
Műtét utáni nap már hisztizett,hogy játszana a többiekkel és nem értette,miért nem lehet.
Ne mondd le,jót teszel a kutyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!