Ötleteket kérnék. Ti hogy szednétek össze a kutyapisit?
Hogy honnan jut ilyen hülyeség eszembe?! Találkoztunk egy hölggyel, aki mikor látta, hogy szedem fel a kutyám után a végterméket, akkor feltette nekem ezt a kérdést:
"És a kutyapisit hogy szedi fel?" Na ez elgondolkodtatott. Vajon hogyan is kellene...
A kutyám engedelmes, pórázon láb mellett sétál, ha nem vagyunk kutyafuttatón, takarítok utána, semmilyen agressziót nem mutat sem ember, sem állat felé, tiszta, minden oltása rendben van, egészséges, de a kutyapisi probléma még megoldásra vár ugyebár.
Ha van hasonló gondolkodású ember itt, mint a fent említett hölgy, ugyan árulja már el azt is, vajon milyen elvárások lesznek még a kutyásokkal szemben, amit teljesítenünk kell, ha nem akarjuk, hogy verbálisan köpködjenek minket úton-útfélen?!
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
:D:D:Dtetszett:D
Az enyém oda pisil külterületen ahova akar. Szerencsére szuka, így autókra alapból nemtud, és házsarkokra sem...ezenkívül bármilyen parkban vagy akárhol pisilhet,pórázon vagy anélkül..engem nemérdekelnek a nemkutyások, nemfogom kínozni a kutyámat, hogy szegény már nem is pisilhet kedvére!Azért ez már túlzás..ha egy vén nyanya nekem beszólna a pisi miatt, én hugyoznék a nadrágszárára.Úristen hova fajul a világ hogy már a kutyapisi is gond ...
Tényleg abszurdum, amikor egy nagyobb eső úgyis elmossa az egészet.
A szmog meg marad...
Eszembe jut Csányi Vilmos, a neves állatpszichológus írása:
• A kutyák idônként harapnak.
• A kutyák ugatnak.
• A kutyák az utcán ürítenek.
• És ez borzasztó és elviselhetetlen. És ezt radikálisan csökkenteni, majd megszüntetni kell.
• Az autók embereket ölnek, hetente tíz-tizenöt, nem számítva most a nagyszámú sérültet.
• Az autók zaja elképesztôen nagy.
• Az autók az utcán iszonyúan büdösek, és bûzük mérgezô.
• Ez kellemetlen, de a modern társadalom ezzel jár, ezeket a jelenségeket el kell viselnünk.
• Az autó egy tárgy.
• A kutya a társunk.
• Sokkal több autó van, mint kutya.
Nekem csivavám van. Imád sétálni, de szegénytől nem várhatom el, hogy a pici hólyagjával kitartson a kutyafuttatóig, főleg, hogy nem is járunk oda, mert egyszer egy nagyobb kutya rátaposott, azóta be sem teszi a ropi lábát oda. :)
Hirdető táblák, ház sarkok, kapubejárók, autókerekek tabunak számítanak neki, fák, oszlopok jöhetnek.
Összeszedem a kb 2-3 cm-es kakit utána, a fél deci pisijével nem tudok mit kezdeni. :(
A hajléktalanok még a kakát is ott hagyják. Hozzáteszem, az büdösebb, mint a kutyapisi.
Engem már azért is megszólt egy nyanya, mert ilyen hidegben leviszem az apró kutyámat, milyen gazdi vagyok. Hát most az ilyennek pont nem fogom elmagyarázni, hogy a kutyám igényli a csavargást, és inkább engem sajnáljon, mert terhesen, mínusz 10 fokban sétáltatok kutyát.
Megoldás arra, ha valaki összeakarja szedni a kutyapisit:
Kell egy széles szájú edény, és amikor a kan felemeli a lábát, gyorsan alá kell tolni. Persze kell egy tölcsér is, és egy üres flakonba kell átfolyatni az edényből.
Szukáknál: mikor leguggol, szintén egy gyors mozdulattal alátolni az edényt és többit úgy mint fent leírva.:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!