Kérges, kisebesedett bőr kezelésére van valami ötleteket?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy mostmár minőségi tápot kap, és vitamint is. Sokat éhezett, és itt ott a kilógó csontjai kikoptatták a szőrét, és néhány sebhely szerű dolog miatt is vannak ilyen keményebb, kérgesebb részek a bokáján, fülén.
Lehet ezt valamivel kenni vagy ilyesmi? Vagy oda már sose fog vissza nőni a szőr?
2011. ápr. 23. 18:26
1/7 anonim válasza:
orvos látta? nem rüh az véletlenül? a rühesség után marad megkeményedett pikkelyes bőr. lehet kenni krémmel, vagy az orvos le tudja szedni. De mindenképp nézze meg az orvos,hogy a rüh elmúlt-e
2/7 A kérdező kommentje:
Látta orvos, komolyabb baja is volt, azt már kezelték. Nem rüh, inkább ilyen felfekvés félék, meg az éhezéstől itt ott a csont megnyomta. Kifejezetten csont végeknél van, meg ott ahol ugye kikönyökli. A fülén meg inkább verekedések maradványainak tűnik.
2011. ápr. 23. 18:38
3/7 anonim válasza:
szegényke, akkor vagyél hámképző krémet a patikában (ez segít egészséges bőrt növeszteni).
én a Mikulic-ot ismerem, de biztos van más is.
4/7 A kérdező kommentje:
Bármelyik humán hámképző jó? Vagy erről pont tudod, hogy kutyáknál is használható, úgyhogy inkább maradjak ennél?
2011. ápr. 23. 18:44
5/7 anonim válasza:
Azt tudom konkrétan, hogy ez használható. ronda szürkészöld színe van, de pár nap alatt bőrt "csinál".
Szerintem más is használható, de én ezt ismerem és használtam kutyánál.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2011. ápr. 24. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!