Amit a TV-be mutatnak biztos bevált módszer a kutya nevelésben?
Tudom, hogy van akinél igen, van akinél nem, de pl Cesar? Meg Victoria? Ezek tényleg jók, vagy csak azért, mert ezeknek van saját sorozatuk?
Mert valami olyat hallottam Ő Cesar csak valami kutya kozmetikus volt.
Akkor hogy jutottak el ide? Tényleg olyan jók, ahogy mutatják? Mert a műsorban olyat még nem láttam, hogy feladnák, vagy nem vállalnák el. Ami azt jelenti biztos van ilyen, csak nem akarják mutatni a kudarcot.
A Cesar-nak érzéke is van hozzá, ami belülről jön.
Meg persze tanulta is.
Mert hiába tanulja valaki a kutyatudományt(kynológia)ha a gyakorlatban nincs hozzá érzéke.
Cesar tényleg kutyakozmetikusként kezdte, sőt, angolul sem beszélt és illegális bevándorló volt Amerikában. De ettől még a kutyákhoz ért. Aztán hip-hop felfedezték, hogy milyen remekül ért a kutyákhoz, és így jutott el odáig.
Persze, hogy van kudarc. Vannak nevelhetetlen kutyák, szerencsére kevesebb, mint az átlag gondolná. Mondjuk ötezerből kettő. Na jó, talán három. Ezt a hármat mondjuk senki nem tudja megnevelni. Na bumm. Akkor senki nem ért a kutyákhoz? :D
Az ő módszereik több kutyánál is működtek, ergo beváltnak mondhatjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!