Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó ötlet lenni a nyaralás?

Jó ötlet lenni a nyaralás?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szerintetek jó ötlet lenne velünk hozni a kutyámat 2 hétre az erdőbe ? (kistestű) és ha nem akkor miért ne vigyem el ?
2011. jan. 24. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A kullancsokon kívül semmi nem tarthatna vissza attól, hogy magammal vigyem a kutyámat. De a kullancsok ellen lehet védekezni. Egyébként biztos nagyon élvezné:)
2011. jan. 24. 11:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2011. jan. 24. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Vinni kutya nyaralni!Kutya biztosan élvezni! Csak vigyázni kullanccsal, venni irtószer!
2011. jan. 24. 11:58
 4/13 A kérdező kommentje:
És milyen kullancsirtókat javasoltok ? Egyébként lehet egyszerre 3 "szerrel" védeni ? Én nyakörvre,kullancsirtó samponra és spari-re gondoltam.és az lehetséges hogy megfürdetem vele utána meg befújom és rárakom a nyakörvet ? nem lesz tőle semmi baja ?
2011. jan. 24. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig visszük a kutyát is. Nincs is jobb, mint egy erdei túra a kutyával. Utána az alvással sincs gondja egyikünknek sem. :)
2011. jan. 24. 12:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmivel sem fürdetni vagy befújni. Advantix spot-on plusz Scalibor nyakörv, és minden nap alaposan kifésülni és áttapogatni a kutyát!
2011. jan. 24. 12:02
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat !
2011. jan. 24. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az a 3 már túl erős lenne, egy kistestűnek pláne.

Legyen spot-on, és esetleg Scalibor nyakörv. Vagy az ultrahangos kullancsriasztót is ki lehet próbálni, de én abban nem nagyon hiszek. Egy kis bigyó, amit a nyakörvre kell akasztani.

2011. jan. 24. 12:19
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Lenni ötlet jó. Vadászokkal vigyázni majdnem mint kullancs! Ellenük lenni jó, ha kutya nem menni gazdájánál 200 m-nél távolabb, nem üzni vad. Javasolt narancssárga nagyörv vagy mellény viselete.
2011. jan. 24. 12:34
 10/13 Ninna ♥ ***** válasza:
Én a border collie-mmal minden hétvégén szoktam valamerre csámborogni, kirándulni a barátommal együtt :) Ilyenkor mindig kap új spot-ont, mi az Advantix-ot használjuk. És mi használjuk a Skudo ultrahangos riasztót folyamatosan minden körülmények között is, és semmi bajunk nincs vele, teljesen bevált nálunk. Kendőt köss a kutya nyakába, hogy a vadászok lássák, hogy nem vad a kutya, a mi kutyánk nyakába mindig van egy kék kendő, és még sosem volt problémánk vele :) Turistaútvonalakat használjatok, ott menjetek, legyen meg a megfelelő kullancs elleni védelme a kutyádnak, és akkor jó lesz minden. Ha a nyakörv, és a spot-on mellé teszel még ultrahangos riasztót is, akkor a 3 úgy elmegy, de spray nem kell már akkor, egy kistestűnek az már sok lenne, szerintem.
2011. jan. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!