Ez vajon támadásra kész póz vagy csak játék? Nem tudom eldönteni!
Figyelt kérdés
15 hónapos amstaff kan kutyusom újabban a séta közben ha szembe jön egy kutya akkor lehasal füleit az égnek szegezi de ezt máskor is csinálja. Ilyenkor ebből kizökkentem mert nem tudom hogy ez most támadás lenne vagy játékra hívás (olyan vadászó póz ) Ha oda ér a másik kutya is akkor megszagolja nyoma sincs a támadásnak. Örül neki...
Mi lehet ez ?
2011. jan. 23. 19:59
11/15 A kérdező kommentje:
csak ő nem emeli fel a fenekét hanem lapít és nem is csóválja a farkát abba "vadászó " pózban ..
2011. jan. 24. 12:32
12/15 anonim válasza:
ezt a természetes nyugtató jelet tiltani nem szerencsés, miért kéne kiölni az ösztönös jó kommunikációt a kutyából-örülj neki, hogy szépen megérteti magát a többiekkel!
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez akkor lenne nyugtató jel, ha nem hegyezné hozzá a fülét. Én ilyet tényleg egymást levadászós játékban szoktam látni.
Sőt, ránk már rontott így ki kutya. Dehát ezért nem lehet az ilyesmit látatlnaban megfejteni.
14/15 anonim válasza:
Az én 1 éves staffordom is ezt csinálja csak ő nem idegen kutyákkal hanem a pajtásokkal.Ha látja, hogy közelednek lehasal és vár...majd hirtelen felugrik, körberohanja őket és már megy is a játék.
15/15 anonim válasza:
Fotózd le. Úgy könnyebb eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!