Miért van az, hogy kutyusom kakijában meztelen csigát találtam kétszer is?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kis palotapincsim, és télen egy zárt teraszon tartom, ahol viszonylag jó a hőmérséklet számára. Az elmúlt 1 hónapban kétszer is találtam kis meztelencsigát a kakijában! Nem hiszem, hogy utólag kúszott bele, hisz ahol a kutyám tartózkodik,ott szinte lehetetlen, hogy bemásszon. És ,,elég" rendesen bele volt csavarodva a kakiba". Biztos nem galand, vagy fonálféreg, mert ismerem az ilyet, és kezelve is van ellene. Mit ,,kereshetett" ott??2011. jan. 23. 14:47
11/12 anonim válasza:
Utolsó, a májmétely köztigazdája a törpe iszapcsiga! :) De a kettő nem ugyanaz!
12/12 anonim válasza:
De nem csak májmétely van, nem? Van többféle. Mindegy, szerintem akkor sem lehetett csiga, hisz az megemésztődött volna, utólag pedig nem mászna, főleg nem teljesen bele a kakiba.
Azért meg bocs, de azt tudom, hogy a métely az, ami a csigára hasonlít...annak a fajtáival pedig nem vagyok tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!