Mi lehet ez? Tegnap vettem észre a yorkim kakijában, hogy tele van apró fehér kis kemény gömbökkel. Most szintén. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:46
1/12 A kérdező kommentje:
03. 31-én kapott utoljára féreghajtót. De ezek nem kis férgek, hanem nagyon apró szabályos kis gömbök és kemények, mint pl a kristálycukor. És tele van a kakija ezekkel.
2010. ápr. 24. 20:48
2/12 anonim válasza:
nemlehet hogy férgeknek a petéi? azt hallottam azok gömb alakúak...
3/12 anonim válasza:
Mit kap enni? a szezámmag például teljesen emésztetlenül átmegy a kutyákon, a kukoricaszemek egy része is. a szezámmag így néz ki, ahogy írod.
4/12 anonim válasza:
Lehet féregpete (bár nagyon spéci fajtájú férge lehet, ha így látszódnak a peték a kakijában).
Rizst nem kapott? A megemésztetlen rizs jellegzetesen úgy néz ki a kakiban, mint amit leírtál.
6/12 anonim válasza:
Lehet megevett valamit a földről. Valami kis műanyaggolyócskát. Szerintem vidd el azért megnézetni, ha marad a dolog.
7/12 A kérdező kommentje:
Szezámmagot láttam már, nem az. Féregpete lenne? Mert tényleg az utolsó válaszadó áll közelebb a témához. Golyószerű. Egyet szétnyomtam és por volt...Ha féregpete lenne,akkor nyálkás lenne, nem?
2010. ápr. 24. 21:49
8/12 A kérdező kommentje:
Tápot kap enni, kefír, joghurt és rizses hús
2010. ápr. 24. 21:50
9/12 anonim válasza:
Hátha rizses húst kapott enni, akkor ott a pont, rizs volt az! (De írtam is.)
10/12 A kérdező kommentje:
2 hete nálunk van (mindennap kapott rizses húst)és csak 2 napja van ez. És szabályos gömb alak, nem hosszúkás, mint a rizs.
2010. ápr. 25. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!