Kutyusom ma a kertben sétálva megnyalogatott egy meztelen csigát. Még nem kapta meg az összes oltását, lehet baja?
Köszi.
De mondom nem ette nem. Szerencsére.
Hát barátok nem lettek. Viszont azt hittem meghal éjjel.
Mentünk aludni és elkezdett nagyon hangosan korogni a hasa... De valami félelmetesen. Aztán nem sokkal később elkezdett hányni, 2x hányt. Adtam neki vizet, nem kellett... Aztán adtam neki kamillateát fekcsendőből, nah azt itta. Alig aludtam éjjel, nem kivánom senkinek.
Reggelre szerencsére jobban lett, de este tuti megint előjönnek a csigák. Sötétben meg nem mindig látom mit csinál... Minden esetre ha meglátok akárcsak egyet, taposom össze!!!
Szegény kutya.
Én egyszer véletlenségből megnyaltam egy kis meztelencsigát, de semmi bajom nem lett. Az úgy történt, hogy bográcsos vacsora után leraktam a műanyag tányért és villát a fűbe. Mikor visszajöttem, sötét volt, és mondom, lenyalom még a maradék kaját róluk. A villát megnyaltam, de nem volt íze a rajta lévő dolognak. Gondoltam egyet, hogy mégis meg kéne nézni a fénynél, hogy mit veszek épp a számba. Hát egy kis csiga volt a villán összehúzódva, gondolom, ő se smárolt még emberrel. Köpködtem egyet, a tányért, villát leraktam, és mire újra megnéztem, a csiga már eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!