Mekkorára nő egy német juhász?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 12:20
1/4 anonim válasza:
A németjuhász fajtasztenderdnek megfeelő méretűre. Magyarul pont akkora lesz, mint egy németjuhász. :S
2/4 anonim válasza:
hat eleg nagyra nonek de nezz kepeket roluk nekem is volt 1 nemet juhasozm nagyon imadtam:x de sok hely kell nekik.. nah bocs hogy nem tudok igy valasozlni de nemmertem meg centibe hogy mekkroa volt:P
3/4 anonim válasza:
Ha fajtatiszta akkor a a szuka:legalább:52cm,max:62cm!A kan pedig:min:63cm és max67cm de ettől mindkét irányba mindkettő nemtöl 2,5 cm eltérés iis megengedett(ÉS most itt nem a kiálitásról beszélek:)
4/4 anonim válasza:
Szia! Függ a nemétől + a származásától. Lehet hogy genetikailag nagyobbra nő mint az átlagos méret.
De a netten bővebbet megtudsz , a németjuhászokról ha rákeresel a fajtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!