Mi van a lábával? Mielőtt a szokásosat írjátok, holnap kihívom hozzá az állatorvost. Bővebben lent!
Figyelt kérdés
A 9,5 hónapos golden retrieverem sántít. Tegnapelőtt elvittem futni meg sétáltunk és mire hazaértünk már sántított aztán meg ledőlt a fűbe és aludt. Tegnap reggel is egész nap csak feküdt, ma is ahol teheti lefekszik. Amúgy jó kedve van, szívesen játszik, az arca sem bágyadt, az étvágya is jó. Megnyomkodtam mind a 4 lábát mindenhol és semmit nem vettem észre, nem nyüszített, nem adott semmi féle jelet. Ha holnap is sántítani fog kihívom hozzá az állatorvost. Szerintetek mitől lehet ez? Csak meghúzta a lábát? Meddig tarthat az ilyen?2011. jan. 20. 15:36
22/22 A kérdező kommentje:
Volt az állatorvos, megnézte és a mellső lábai izületi gyulladásosak a hátsóknál meg a térdkaláccsal van valami meg valami háromszög alakba van. Továbbküldött egy komolyabb orvoshoz, még kivizsgálás stb. De szegényem egész nap csak fekszik, most már a kajáját se ette meg, nagyon el vagyok keseredve :(
2011. jan. 21. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!