Mi van a lábával? Mielőtt a szokásosat írjátok, holnap kihívom hozzá az állatorvost. Bővebben lent!
A jól etetés pontosan mit takar?
Azért kérdezem,mert jó minőségű táp mellé adott csonterősítő bajt okozhat.
Szia!
Nekem a 4 éves Amstaffom 6 hónapos korában kb. ugyan így volt,csak én nem futtattam csak magától kezdett neki fájni. Neki ízületgyulladása volt elvittük dokihoz adott neki 2 injekciót.De ez egy olyan betegség ami valószínűleg máskor is visszafog térni neki .Nekünk már 2-szer volt 6 hónaposan meg most kb 3 hónapja.
De ettől teljes életet élhet nem befolyásolja semmiben:)
Látatlanba nem lehet pontosan megmondani,mi lehet, de a nagy általánosság az, hogy a növekedéstől is fájhatnak a lábai. Az elülsők és a hátsók is egyaránt.Ha terhelve vannak a lábak akkor jobban fájnak. Az orvosok véleménye szerint,(ami szerintem igaz)amikor a kutya kinövi magát elmúlik. 2-éves korára mintha elvágták volna megszünik.
Persze a tünetek mellé orvosi kezelést is adnak az orvosok, hogy elviselhetőbb legyen számukra a fájdalom.
Sok minden lehet, csonthártyagyulladás, húzódás, ficam...
Ha holnap is sántít, jól teszed, ha hívod az orvost. Az én kutyám is sántított régebben egyszer, feküdt, amikor tudott, hiába taperáltam át, nem éreztem semmit, és nem is jelzett, hogy fáj. Kihívtam az orvost, egyből észrevette, hogy kiugrott a térde, de vissza is ment a helyére még akkor, csak fájt neki utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!