Van kutyáknak altató?
Már teljesen kikészültünk, 3 hónapos kiskutyám minden reggel 4-5kor elkezd vonyítani, kaparja az ajtót. Ha beengedjük a szobába, csak forgolódik az ágyon, nem alszik. Ha megetetem, ugyanúgy vonyít tovább. Reggel 9-kor meg újra elalszik. Kb. éjfélkor alszik el, addig játszik a macskákkal, velem vagy egyedül, vacsorázik, nincs vele semmi baj. Napközben sem alszik sokat, mindig elfoglalja magát valamivel. Kb. 6 órát van egyedül, akkor gondolom durmol, lehet, hogy ezért nem álmos éjszaka.
Létezik valami altatószer nekik? Vagy még füstölőre gondoltam esetleg... Nem lerázni akarom szegény kiskutyát, de nem tudunk mit csinálni az éjszaka közepén, 9kor meg nem aludhatunk vissza vele együtt. Ha nem foglalkozunk vele, akkor meg egyre jobban vonyít, szóval aludni sehogysem lehet tőle. :S
Na, látod, homeopátiás bogyót te is adhatsz a kutyádnak, annak a hatóanyag tartalma konvergál a nullához. Ártani nem tudsz vele, a legrosszabb, ami történhet, hogy nem használ. Vannak kifejezetten kutyák számára készült homeopátiás cuccok.
Én egyébként szóltam a szomszédnak, hogy most pár napig/hétig lesz egy kis hiszti, legyenszíves addig elviselni. Nem is volt belőle probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!