Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van-e altató kutyáknak?

Van-e altató kutyáknak?

Figyelt kérdés
Egész este ugat már a szomszédok idegesek :D
2009. szept. 24. 07:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

olyan amit hosszú időn keresztül adhatsz neki és nem károsítja az egészségét, nincs.

Több foglalkozás, játék, séta (tegyél egy 1 órás sétát pl. este 8-9-re) és akkor nem fog ugatni éjszaka.

2009. szept. 24. 07:33
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Talán inkább nevelni kéne...

El lehet vinni pl.kutyaiskolába.

Van még ugatásgátló nyakörv,ez is jó szokott lenni,lusta vagy időhiányos gazdik dicsérik.

2009. szept. 24. 07:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet beválik, lehet nem. Azért ugat, mert védi a falkáját. Ha te vagy a falkavezér akkor szólj rá, hogy maradjon csendben, ha nem te vagy a falkavezér, akkor ajánlom vedd át tőle ezt a szerepet. Olvass utána kicsit a neten, vagy Jan Fennel: Kutyapszichológia, vagy Tanuljunk meg kutyául cíímű könyve hasznos lehet. Abban is benne van, hogy ha nem te vagy a falkavezér, és sokat ugat, akkor dícsérd meg, elvégre védi helyetted a falkát, majd próbáld meg lecsitítani, ha nem használ, zárd el olyan helyre ahol nem zavar senkit, tud pihenni, és nem okozhat kárt, se neked, se magának. De igaza van az előttem szólónak... NEVELÉS.

Nappal lehet gyakorolni, hogy amikor ugat, és szótfogad neked (elsőnek dícséret, köszönet, hogy figyelmeztetett téged, és őrizte a falkát) szóval, jutalomfalattal lehet a csendben maradást, illetve a helyes viselkedést megerősíteni benne. Egyébként mennyi idős a kutya, és milyen fajta? Sok sikert:)

2009. szept. 24. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:
6 hetes bernáthegyi
2009. szept. 24. 14:40
 5/14 anonim ***** válasza:

Jaj. Egy 6 hetes bernáthegyinek még az alomban kéne lennie, a testvéreinél. Tenyésztő ne adja oda.

Hogyan foglalkozol a kutyáddal, mit fogsz vele később csinálni, ha most gyógyszerrel tömnéd? egy 6 hetes "csecsemőt"? Persze, hogy ugat, mert még nem való, hogy egyedül legyen. (mellesleg ugatós bernáthegyit se nagyon láttam még, nagyon szenvedhet, ha elkezd ugatni)

2009. szept. 24. 17:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát interneten találtam a hirdetést és ott nem volt megemlítve akoruk csak később mondta meg amikor már megvettem. jah amúgy a helyin van óránként kell rosszab mint egy csecsemő kaja pia van neki. felkelek simogatom jó sokáig elviszem sétálni hátha elfárad bemegy a helyire amikor lefekszek rá 10 percere megint kezdi :D mit tegyek?
2009. szept. 24. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Azt a szaporítót kéne felakasztani,akitől vetted!
2009. szept. 24. 20:52
 8/14 anonim ***** válasza:
14:24-es vagyok. Hát igen,picike még a lelkem... Sétálni ne vidd még, hiszen oltásai sincsenek. Ez teljesen természetes ha egy 6hetes kis szőrkupac kerül hozzánk. LEgyél nagyon, nagyon türelmes, hiszen hiányzik neki a mamája, meg a testvérei! LEgyél mellette, ha lehet aludj a közelébe. Én bevittem a kiskutyámat amikor elhoztam. Minden órában felkeltem hozzá, egy kis játék és megnyugtatás után aludt is mint a bunda. Figyelj arra, hogy be fog pisilni, meg kakilni is, ezért nem szabad leszídni, hanem szépen rá fogtok állni arra hogy bizonyos időközönként kiviszed és ott végzi el a dolgát. Akkor ezerrel kell dícsérni.:) De aludj vele. Nem egy ágyban, az nem kell. Ha az ágyad mellé teszel egy pulcsit vagy egy meleg puha valamit, amin aludhat, akkor nyugodtabb lesz, mert a közeledben van. Ha nyűgösködik elég lenyujtanod a lezedet, hogy megsimizd, vagy nyalogathasson, meg rágcsálhasson, és el is fog aludni, nyugodtan. AMikor a kiskutyám az első napokban óránként felkelt, odamentem hozzá, leültem, ő az ölembe kucorgott, és elkezdte rágcsálni a kezemet, majd elaludt, az ujjammal a szájában:) aztán szépen rátettema helyére, majd egy óra múlva újra... Aztán egyre többet tudott aludni, most meg már ott őrködik az ajtó előtt. Mert az enyém is nagytestű kutya, és jobb neki kint, de az első hetet, heteket érdemes "beáldozni". Kissé kómásan mentem munkába, viszont olyan szoros a kapcsolatoma kutyámmal, mint senki mással. Fő szabály, hogy szeresd!!! Hiszen pici még nagyon!!!!! LEgyél vele nagy türelemmel, és ha a szomszédaidnak meg nem lehet megmagyarázni, hogy egy kiskutya ezzel jár, és ha nagyobb lesz? akkor is fog ugatni. Kit érdekelnek??!!! A kutyád az első, és nehogy bármi szert adj neki, ezt ne!!! SOHA! Max, ha orvos ad neki valmit, de azt sem az altatásra...
2009. szept. 25. 08:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Miből gondolod,hogy a szomszédok kötelesek elviselni a kutya üvöltését?

Imádom a kutyákat,.nekem is van/volt,de nagyon idegesít,mikor a szomszédom magára hagyott westije végigüvölti az éjszakát(bérház),míg a gazdik buliba mennek minden hétvégén.

Akár tetszik,akár nem,nekünk kutyásoknak alkalmazkodnunk kell másokhoz.

2009. szept. 25. 12:49
 10/14 anonim ***** válasza:
8:14-es vagyok, gondolom nekem tetted fel a kérdést, hoy miért is kellene a szomszédoknak elviselni a kutya ugatását? Hát nálunk minden házba van kutya, és zenebonát csinálnak. A kutya ugat. Van amelyik kevesebbet. Mindenkié ugat. Az nem derült ki hogy kertes ház, vagy tömb, de ha bernáthegyiről van szó, gondolom kertes...
2009. szept. 25. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!