Valami ötlet olyan kutyasamponra, ami napi szinten használható? Vagyis gyakran.
Napi szinten csakis a tiszta víz, samponok nélkül! Tönkre fogod tenni a kutyád bőrét-szőrét, ha minden nap samponnal fürdeted.
De mégis miért akarod minden nap samponozni? Ha csak a sarat akarod letisztítani róla, ahhoz bőven elég a tiszta víz.
Egy ilyen sampon sincs. A gyógysamponokat sem szabad napi szinten használni, főleg nem hosszú távon.
Miért kell mindennap fürdetni??
Nem szabad gyakran samponozni. Az én kutyáim nyáron az összes pocsolyába belefetrengenek, mikor túrázunk. Igazán nem jó illatúak tudnak lenni, de a tiszta vízzel simán eltüntetem.Amilyen samponunk van, havonta 2* lehet vele fürdetni, de jóval ritkábban szoktunk.
Ha szag miatt kellene valami, szerintem is egy állatorvost kérdezz meg.
Naszóval.
A Dermilen egy állatorvosi sampon, ami alkalmas napi (gyakori) fürdetésre, álltorvostól vettem, állatpatikából, állatorvosi javaslatra:
És nem a sarat, hanem a lószart akarom leszedni róla. Tekintve, hogy lakásban tartott kutya, és hetente többször viszem magammal lovagolni. Ebben az esetben a sima víz vagy kefe nem a legmegfelelőbb nekem.
Akkor nem ismertek ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!